Оказа се, че има сериозна причина за пълнотата, заради която

...
Оказа се, че има сериозна причина за пълнотата, заради която
Коментари Харесай

Лили бясна на роднините си, остави ги голи като пушки

Оказа се, че има сериозна причина за пълнотата, поради която Лили Иванова стана обект на насмешки след двата й следващи концерта в НДК. След обира в дома й, тя получила внезапен нервозен срив и се наложило да мине на антидепресанти, които се трансформирали в причина за внезапното й напълняване, с което певицата изненада публиката неотдавна.

 

След като през лятото бе ограбена от маскирани мъже, звездата изпаднала в дълбока рецесия. Припомняме, че те нахлуха в дома й и отмъкнаха сериозна сума, както и скъпи бижута. Наложило се да се намеси доктор, който изписал мощните успокоителни на певицата.

 

По остаряло предписание името на Лили Иванова се загатва с особени страсти. Обикновено й се възхищават, само че в края на предходна година, след трите и обичайни концерта в зала 1 на НДК, публиката остана много неприятно сюрпризирана от внезапното й напълняване. Досега звездата постоянно е била в съвършена форма във всяко едно отношение, в това число и във визията. Този път обаче тя излезе пред публиката очевидно напълняла и издокарана в рокля, подчертаваща всички проблематични елементи по тялото й.

Почитателите й останаха разочаровани от обстоятелството, че единствено в границите на няколко месеца примата е натрупала нетипични за фигурата й паласки и е отпуснала корема.

 

Истината е, че това е обикновено за всяка жена на 84 години, само че не и за Лили Иванова, чиято фигура постоянно е била като стругована, а и също така е ясно, че пази зверска диета – не употребява самун, сол или сладко, а в заведенията пие единствено гореща вода и спортува всекидневно.

 

Крадците нахлули в дома й, отключвайки вратата на жилището й със особено устройство. След като влезнали в дома й, завързали изплашената певица и за раз време съумели да отмъкнат крупна сума пари, която певицата държала в жилището си след продажба на парцел.

Прибрали и скъпите й дизайнерски бижута, след което я развързали и си тръгнали.

Макар да не съумяла да види лицата на обирджиите, мълвата носи, че обирът е бил осъществен от извънредно близки до нея хора, които влизали постоянно в дома й и го познавали повече от добре. Именно заради тази причина разкрили елементарно всичките й скъпоценности.

 

Запознати настояват, че съмненията за нападението паднали върху другар на една от племенниците й. Дъщерите и внуците на сестрата на Лили Иванова, трябваше да наследят всичките й пари и парцели след гибелта й, поради обстоятелството, че певицата няма деца.

Звездата се грижеше за тях като родна майка и баба.

 

Сестра й, която е в дом за възрастни хора, защото страда от деменция, има две дъщери – Мария и Радмила, както и две внучки и двама внуци. Според упорита мълва любим на звездата е най-големият внук Иван, за който се смяташе, че ще получи максимален дял от наследството. През лятото обаче Лили Иванова изненадващо лиши всички тях от завещание и учреди фондация, която да ръководи имуществото и парите й след нейната кончина.

 

Изпълнителен шеф на фондацията стана самата Лили Иванова, а малко след учредяването й се разнесе мълвата, че певицата е изгонила дребната щерка на сестра си от мезонета в центъра на София, който й била предоставила за прилагане. Така и не стана ясно каква е повода, довела до разправията сред двете, завършила по този противен метод.

 

Смята се, че има връзка сред обира в дома на примата и лишаването на околните й от завещание. Така и не излиза наяве обаче кое от двете е повода и кое следствието – дали примата първо ги е лишила от завещание и някой от тях е решил да я ограби за възмездие или пък първо са я ограбили и тя за наказване ги е лишила от правото да употребяват парцелите й след нейната кончина.

 

Хора от най-близкото й обграждане издават, че след обира, тя напряко не била на себе си – изпаднала в цялостен нервозен срив, плачела всяка вечер и спряла да се среща с хора отвън работата си. Стояла затворена и не допускала никого в дома си. Същевременно почнала да търси старите си другари, с някои от които не се била чувала от години. За никого не е загадка, че примата има податливост да приема някои хора доста покрай себе си и да им се предоверява, а по-късно при най-малкото нарушение стартира да им се сърди по този начин, че не ги търси с години.

 

След случката обаче се върнала още веднъж към тези хора, заравяйки томахавката.

Според осведомени, без приема на антидепресанти, Лили напълно щяла да се срине, а в това време те се отразяват доста зле на тежестта й. Мнозина са на мнение, че в случай че примата бе заложила на по-подходящ тоалет за двата си поредни концерта в НДК в края на предходната година, надали някой щеше да забележи напълняването. В последна сметка има късмет певицата още веднъж да отслабне, само че пък за сметка на това никой от критиците й няма да стане като Лили Иванова.

Автор: Уикенд  

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР