Оказа се, че бельото на на Благо Джизъса е неустоим

...
Оказа се, че бельото на на Благо Джизъса е неустоим
Коментари Харесай

Гащите на Благо Джизъса - неустоим фетиш за жените в Сървайвър

Оказа се, че бельото на на Благо Джизъса е неудържим култ за дамите в " Сървайвър ". В началото на риалити формата фолкпевицата Татяна се зае със задачата да пере боксерките на футболиста, а в този момент, две седмици преди финала на 16 май, инфлуенсърката Мария напряко ги обу.

Блондинката облече бельото на татуирания състезател, откакто беше изгонена при него и артиста Тино на Острова на отшелника.

„ Двамата бяха доста гостоприемни към мен, посрещнаха ме прелестно. Благо безусловно си даде гащите, с цел да дремя с тях, тъй като бях без облекла “, искрено призна Мария и провокира плевел смях и в племето, и в притежателя на гащите.

Съперниците на инфлуенсърката гласоподаваха против нея и тя се озова на самотното парче земя. Въпреки че откри скрития кумир, Мария не го употребява, с цел да се избави, тъй като не очакваше да бъде номинирана.

След като преспа с гащите на Благо на Острова на отшелника, тя влезе в борба за оцеляване с останалите двама изгнаници. В играта за баланс Тино бързо загуби съгласуваност и напусна риалитито. Загубата той одобри с типичните за него успокоение и достолепие./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР