Окачването на светлините на коледната елха е традиция, която хората

...
Окачването на светлините на коледната елха е традиция, която хората
Коментари Харесай

Хората просто осъзнават, че са окачвали светлините на коледната елха погрешно през целия си живот

Окачването на светлините на коледната елха е традиция, която хората или ценят, или се разочароват от нея, и въпреки че може би си мислите, че е много направо- напред, става известно, че има „ верен “ метод да го извършите.

Коледното дърво просто не наподобява добре без блясъка на 100-те светлини, само че спрямо окачването на топчета може да бъде много сложна работа. Те постоянно се заплитат в клони и би трябвало да внимавате да ги разпределите отмерено, тъй че да наподобява добре.

Но до момента в който множеството от нас биха взели телта и я прекарали към дървото, с цел да сме сигурни те са разпръснати, става известно, че има по-добър метод да го извършите. Според някогашната професионална декораторка на коледни елхи Клеър Хупър от Брадфорд в Западен Йоркшир този метод за навиване на светлини към елхата е неверен.

Във видеоклип, оповестен в нейния акаунт в TikTok @mrsclarehoops, тя изясни, че „ зиг-загът “ е най-хубавият метод, тъй като значи, че „ не губите светлини в задната част на дървото си и в случай че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР