Охранителен бос от Пловдив отива на съд, след като бе

...
Охранителен бос от Пловдив отива на съд, след като бе
Коментари Харесай

Охранителен бос от Пловдив изкара лош късмет, съдят го

Охранителен необут от Пловдив отива на съд, откакто бе хванат да кара под въздействието на опиати. Преди няколко дни е излязла тестът за опиати на шефа на " Трафик СОТ " Александър Апостолов, като тя изрично е посочила опиати в кръвта му. Изследването лиши над 7 месеца и е направено в Националния институт по криминалистика. Срещу Апостолов към този момент е формирано следствено дело.

Припомняме, че той беше арестуван през април предходната година от чиновници на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив, в региона на Централни гробища. Тогава от полицията оповестиха, че тестът за опиати е дала позитивен резултат, а по-късно, при обиск в жилището му, бяха открити таблетки ксанакс.

След задържането на 42-годишния охраняем необут от прокуратурата оповестиха, че било осъществено и претършуване в дома му. В дрешник бяха открити 10 таблетки ксанакс, както и бяло прахообразно вещество.

Апостолов беше освободен против 1000 лева парична гаранция, избрана от държавното обвиняване. След това самият той даде конференция, на която твърдо съобщи, че е натопен и че в никакъв случай не е употребявал опиати. Той допусна, че ударът против него е поради следствие на неговия уебсайт, обвързвано с дрога и проститутки.

Апостолов по свое предпочитание се подложи на детектор на лъжата и си направи тест за дрога в самостоятелна лаборатория, който сподели негативен резултат.

Сега обаче обстановката е напълно друга.

Свързани вести Шефът на Трафик СОТ: Не използвам опиати, това е проведена атака
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР