Охранител от фитнес зала, която се намира в близост до

...
Охранител от фитнес зала, която се намира в близост до
Коментари Харесай

Видеокамери заснели черен джип, с който избягали стрелците от кв. Стрелбище

Охранител от фитнес зала, която се намира наоколо до мястото на снощната пукотевица в столичния квартал " Стрелбище ", се престраши да опише какво е видял. Той е бил на работа, когато към момента незнаен брой нападатели пробваха да убият престъпно проявените Ивайло Богданов и Божидар Лоански, само че съумяха единствено да ги ранят.

" Чухме 4-5 изстрела и излязохме да забележим какво става на открито. Мина един черен джип. Дойде раненият и падна на 2-3 метра от фитнеса. Само сподели " Умирам ". Състоянието му беше доста тежко. Личеше си, че е прострелян ", описа пред " Нова телевизия " охранителят. Той добави, че раненият е бил с куче, само че екипът на Спешна помощ не е разрешил животното да бъде качено в колата за спешна помощ макар молбите на потърпевшия.

" Не съм виждал този човек в региона до момента. Когато са се разминавали пешком, другият е почнал да стреля. Имаше един черен джип, който мина бързо, а по-късно пристигна раненият ", свидетелства охранителят от фитнеса. На въпрос дали е сигурен, че джипът е обвързван с закононарушението, той отговори: " Според камерите, които гледахме - да. Този е бил. Той беше спрял и няма 2 минути - потегли. Чак по-късно разбрах, че имало и втори прострелян. "

Свидетелят сподели, че видеозаписите са били конфискувани от проверяващите, само че на тях не се вижда самата пукотевица. Неофициално от полицията оповестиха, че търсят двама обвинени, само че според от събраните доказтателства, техният брой може да се промени.

Имената на двамата простреляни са Ивайло Богданов и Божидар Лоански. Единият е на 38 години с прякор Жирафа, а другият - на 26 с название П*тк*та. Първият е неведнъж осъждан за владеене на опиати и е лежал в пандиза, а вторият е осъждан за обири в жилища и офиси.

38-годишният мъж с прякор Жирафа е опериран наред, съобщи пред bTV шефът на " Пирогов " проф. Асен Балтов. Пострадалият е с огнестрелни рани в гърдите и в рамото. В момента се намира в реанимацията и му се организира интензивно лекуване. Направена е сполучлива интервенция, няма заплаха за живота му, добави проф. Балтов. По думите му едната огнестрелна рана е входно - изходна и минава през гърдите. " Слава Богу е без заплаха за по-сериозно пострадване на вътрешни органи ", добави проф. Балтов.

Другият прострелян е настанен във ВМА. Той е контактен и също е без заплаха за живота - с две огнестрелни рани също в гърдите и рамото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР