Охраната на съответния магазин ще проверява лични карти на хората,

...
Охраната на съответния магазин ще проверява лични карти на хората,
Коментари Харесай

Гл. комисар Николов: Охраната на магазина ще проверява лични карти

Охраната на съответния магазин ще ревизира персонални карти на хората, за които не е явно, че са над 60-годишни, стана ясно от думите на основен комисар Николай Николов, ръководител на Логистично-координационен център към Националния действен щаб пред Би Ти Ви.

Минути по-късно в репортаж от комерсиалната верига " Фантастико " обясниха, че ще беседват с клиентите си и ще изискват от тях да съблюдават разпоредбите, само че нямат право да ревизират персоналните им документи.

В петък бе издадена заповед, съгласно която единствено хората над 60 година да пазарят заран от 8,30 до 10,30 часа.

Никой от нашите чиновници не е робот, да гледа дата и час на раждане, разяснява той във връзка рецензиите, че родителите не могат да изведат децата си в парка за разлика от притежателите на домашни любимци. Преминаването през парка е в някакво степен възможно, в случай че магазинът е насреща Но не може да се провеждат групови визити, да се престоява дълго, изясни той.

И увери, че чиновниците на реда, които ще управляват дали ограниченията се съблюдават, ще демонстрират човечност.

Гл. комисар Николов още веднъж акцентира, че главната грижа на Националния действен щаб е да подсигури на всички лечебни заведения защитни средства.

В петък са били раздадени защитни костюма на всяка районна здравна ревизия, които ще бъдат предоставени на съответните лечебни заведения, ангажирани с борбата против разпространяването на ковид.

До 10 дни ще има още 7000 комплекта защитно облекло, сподели още той.

Николай Николов предвижда, че скоро България ще стане огромен експортьор на маски. Той към този момент е водил диалог със 72 компании, които са почнали такова произвеждане поради голямото търсене у нас и в Европа. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР