Огромно напрежение, борба за оцеляване и нови обрати очакват героите

...
Огромно напрежение, борба за оцеляване и нови обрати очакват героите
Коментари Харесай

Животът на отвлечената Михаела е застрашен в новия епизод на „Клетката“

Огромно напрежение, битка за оцеляване и нови обрати чакат героите в идващия епизод на престъпната драма „ Клетката “ на следващия ден вечер – тъкмо в 22:00 ч., по NOVA. Отвличането на Михаела Арнаудова (Маргарита Лъчезарова) прекатурва събитията и противоположното преброяване стартира. Похитителите заплашват живота на 17-годишното момиче, поставяйки тежък ултиматум на нейните родители. Ина (Гергана Данданова) би трябвало неотложно да върне откраднатите 10 милиона на Антон Миланов-Архонта (Боян Младенов) или ще убият щерка й.

Отчаяната майка е на ръба на нервозен срив, тъй като от самото начало е блъфирала, че знае къде са парите, само че истината е напълно друга. Попаднала в клопката на лъжлива скица без сама да подозира, мощната жена осъзнава своята цялостна невъзможност. Тя не може да си елементарни, че щерка й става изкупителна жертва на нейната лична виновност. Ще откри ли метод да се изправи след мъчителния удар, феновете могат да гледат в новия епизод на престъпната драма.
 Клетката NOVA
Бащата на отвлеченото момиче – Тодор Арнаудов (Мартин Димитров) e откровено шокиран от развоя на събитията. Затворил се в себе си и след дълги години трагичен брак с несъответствуващата за него жена, той като че ли постепенно се разсънва вследствие на трагичните събития, връхлетели фамилията му. Отвличането на Михаела е последният удар, който го активизира повече от всеки път. Тото трескаво мисли какъв ход да предприеме, с цел да избави детето си. Той е подготвен на смели дейности, с цел да откри най-спешното – парите, които мафията търси против освобождението на Михаела. Двамата със София Гендова (Жаклин Дочева) ненадейно откриват нова диря по пътя на мистериозно изчезналите милиони. И до момента в който времето изтича, следата ги води към съмнително лице, което може да преобърне проектите им. Ще открият ли късче от истината, която по този начин обезверено търсят?

Старателно подготвяното бягство на затворничките Милкана Аргирова (Иванка Шекерова) и нейната другарка Велина Томова (Яна Кузова) е на път да се провали поради рисковия поврат в решителната нощ. Непредвидените условия и затварянето на Арнаудова в изолатора слагат на карта цялата загадка организация на бягството. Притеснени, че тъкмо у изчезналата Ина е ключът за значимата решетка, затваряща изхода от вентилационната шахта, двете дами въпреки всичко вземат решение да работят и без нея. Имат ли късмет да избягат от пандиза, макар смяната в проекта, или ще бъдат навреме хванати – гледайте в новия епизод на „ Клетката “ в петък, от 22:00 ч. по NOVA.

Повече вести за най-новия български сериал следете на и в формалния.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР