Огромна зимна буря връхлетя цяла Америка с ослепителен сняг, смразяващ

...
Огромна зимна буря връхлетя цяла Америка с ослепителен сняг, смразяващ
Коментари Харесай

Арктически взрив: Множество загинали, докато тежкото време сее хаос в долните 48 щата на САЩ

Огромна зимна стихия връхлетя цяла Америка с блестящ сняг, вцепеняващ дъжд и брутално ниски температури, причинявайки безпорядък на пасажерите, като лиши живота на минимум двама души.

Почти всеки щат в долните 48 е издал предизвестие за метеорологични условия, като предизвестията за мощен вятър или рекомендациите за вятър засягат към 120 милиона души, а предизвестията или рекомендациите за зимни стихии засягат към 48 милиона. Повече от пет милиона бяха под предизвестия за виелици.

Властите оповестиха, че човек в предградията на Чикаго е умрял от излагане, което го прави първата гибел, обвързвана със мраз за сезона. Мъжът, чиято идентичност не беше разкрита, е открит в четвъртък в региона на Шилер Парк съгласно правосъдната здравна работа на окръг Кук – до момента в който в Айдахо двама мъже са били избавени, откакто са били хванати от лавина в четвъртък следобяд покрай границата с Монтана, с трети мъж липсващ и се допуска, че е мъртъв. Мъж от Уисконсин също почина, до момента в който снего...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР