Огромна схема за продажба на нелегални цигари беше разкрита в

...
Огромна схема за продажба на нелегални цигари беше разкрита в
Коментари Харесай

Разкриха огромна схема за контрабандни цигари във Врачанско! Полицията иззе 250 000 къса

Огромна скица за продажба на незаконни цигари беше разкрита в хода на акция в Мездра, оповестяват от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.
На 12 април за вреемто сред 17.30 и 23ч. чиновници на Териториална дирекция “Национална сигурност” Враца и Областната дирекция на полицията организираха взаимно оперативни издирвателни мероприятия и процесуално следствени действи на територията на Враца и Мездра. В резултат на следствието е разрушена незаконна скица за продажба на контрабансни тютюневи произведения.
Акцията стартирала по сигнал от завод за обработка на каменни произведения в Дерманци. Обектът е благосъстоятелност на мездренчанинът Д.К. 46-годишният мъж е обособил в склада помещение за предпазване на неелгалната стока. Полицаите са намерили там 217 000 цигари без акцизен бандерол. По случая е известена митницата, както и Районната прокуратура в Мездра. Срещу Д.К. е формирано бързо произвеждане. Всички цигари са конфискувани от помещението, а притежателят арестуван за период от едно денонощие.
Усетил, че е бил натопен, Д.К. дал показания против различен собствен "колега " от Враца. В гаражна клетка, прилежаща към жилищна постройка във Враца са открити други 30 000 цигари. Врачанинът Д.Д. е осъждан рецидивист, а незаконната стока е конфискувана от служителите на реда. Мъжът е на 49 години и е арестуван в ареста по належащия ред.
Работата по изясняване и доказване на незаконната активност на двамата мъже продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР