Огромна манипулация за предстоящите избори на 14 ноември взриви цяла

...
Огромна манипулация за предстоящите избори на 14 ноември взриви цяла
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК: Вижте как служители на Рашков изнасят машини за гласуване след разкритията на Борисов за бруталните манипулации, които Радев готви на изборите

Огромна операция за идните избори на 14 ноември взриви цяла България след разкритията на партия ГЕРБ и Бойко Борисов. 228 машини, които не са сертифицирани се складират при останалите устройства за гласоподаване, като най-вероятно задачата е да бъдат сменени в деня на вота, с което да се обезпечат към 228 000 гласа за Румен Радев и доближените до него партии, сигнализира някогашният министър председател.

От партия ГЕРБ разпространиха извънредни фотоси, на които се вижда по какъв начин чиновници на куриерска компания и на Министерство на вътрешните работи изнасят кашони от охраняемия склад, където се съхраняват всички машини. Най-вероятно се изнасят въпросните машини в опит да се прикрият следите на голямата операция и имитация на изборните резултати, които Румен Радев и доближените му партии готвят.
свързани новини35722преди 59 минути
Самото изнасяне на кашоните е станало в миг, в който от ГЕРБ изпратиха прессъобщение до медиите, че ще дадат ексклузивен брифинг пред склада, където се обитават машините за изборите на 14 ноември.

Както първо ПИК заяви, преди минути от ГЕРБ дадоха ексклузивен брифинг пред склада, където се съхраняват машините за гласоподаване на идните избори на 14 ноември. Пред медиите водачът на партията Бойко Борисов разгласи, че възмутени от Рашков чиновници на Министерство на вътрешните работи са разкрила, че във въпросния склад има докарани спомагателни 228 машини, които не са предопределени за вота.

Според някогашния министър председател това е брутална скица, с която ще се направи опит да се манипулират изборните резултати. По думите му по този метод в интерес на Румен Радев и доближените до него партии могат да отидат спомагателни 228 000 гласа, които са недействителни.

От партия ГЕРБ прибавиха още, че за въпросните несертифицирани машини ЦИК е сезирала ДАНС, само че те не са подхванали никакви дейности.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!





































Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР