Огромна инфлация, огромно обедняване, изцяло неохранявана Шенгенска граница, купуване от

...
Огромна инфлация, огромно обедняване, изцяло неохранявана Шенгенска граница, купуване от
Коментари Харесай

Борисов: "Продължаваме промяната" причиниха disaster. За 15 дни ще се справя с границата


„ Огромна инфлация, голямо обедняване, напълно неохранявана Шенгенска граница, пазаруване от изборите до енергетиката. Това е резултатът от две години ръководство на „ “ ". Това съобщи в Стара Загора водачът на. Той остро разкритикува оценките, които от " " са си разрешили във връзка с, като цитира думите на от, която определила политиците от Политическа партия като „ дилетанти “.

„ Да поставим старания и да подпишем документ за едни шест месеца, в случай че не желаеме сходни държавни управления. Ако не желаеме да го създадем, да кажем на Радев, че отиваме на избори. Не е съществено желанието на Политическа партия - със 72-ма депутати да вършат държавно управление. Ако са решили да вършат кабинет на малцинството, тогава са се разбрали или с, или с „ “, само че сигурно не с и, тъй като ние демонстрираме техните недъзи “, акцентира Борисов.

Бившият министър председател попита какво е направила партията на и за две години. Лидерът на се базира и на оценката на рейтинговата организация Standard & Poor's, която предвижда по-малко от 1% напредък на Брутният вътрешен продукт през идната година.


„ Разбирате ли какво ви предизвикаха те за две години. Всичките стопански стремежи на Политическа партия не могат да се осъществят при подобен невисок напредък и инфлация над 15%. Това на британски се назовава disaster, а на български – злополука “, акцентира Борисов.

Той акцентира, че по време на неговото ръководство българската граница с Турция е била най-добре охраняваната и не е имало мигрантски напън. Според него всички европейски водачи за признали този факт, в това число Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел.

„ Оставих им граница за образец. Навсякъде даваха за образец. Най-добре охраняваната шенгенска граница, признаваха я в цяла Европа. Сега врим от бежанци. Кой позволи това? “, попита някогашният министър председател и уточни, че за 15 дни той може да оправи казуса.

„ Пъпната шнур на е с немските партии. Ние сме партия с полезности и сме дисциплинирани. Бях им заречен да опазим границата, и го направих. Бях им заречен държавни управления единствено на напредък и с остатък. България беше отделена от Румъния преди две години и ни пуснаха в най-бялата организация – Банковия съюз. За две години без и Борисов това се промени “, уточни водачът на.

Според него аферата с „ Джемкорп “ е доста показателна за мисленето на и, а единствено за шест месеца партиите, които по-рано са подкрепяли Политическа партия - и Има Такъв Народ, сега изнасят информация за сериозните им нарушавания и корупция.

Борисов акцентира, че е 100% за машинното гласоподаване, което е въведено от, само че в този момент има хора, които държат кода.

Борисов даде цялостна оценка на ръководството на Политическа партия, Василев и Петков през последните две години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР