Огромна дупка се отвори върху платното на моста, който свързва

...
Огромна дупка се отвори върху платното на моста, който свързва
Коментари Харесай

Кметът на Царево: Разпоредих пълно обследване на пропадналия мост, осигурени са обходни маршрути

Огромна дупка се отвори върху платното на моста, който свързва квартал „ Василико “ и плаж „ Нестинарка “ в Царево. По време на пропадането не е имало коли и хора по оборудването, а мостът е затворен за придвижване. През септември при значителни превалявания част от моста също пропадна, само че беше нормализирана.

 

„ Мостът е пропаднал през вчерашния ден следобяд. Няма жертви и материални вреди. Мостът е отцепен. Осигурен е достъп до кв. „ Василико “ и плаж „ Нестинарка “ по други обходни направления. Мостът най-вероятно е пропаднал вследствие от наводнението през септември месец и в този момент от дъждовете и придошлата река “, разяснява в ефира на Euronews Bulgaria кметът на Царево Марин Киров.

Не съм обожател на медийното правораздаване “, уточни кметът. 
Разпоредил съм с моя заповед комисия от мостови инженери да обследва моста и да кажат дали предстои на стабилизиране или на по-сериозен ремонт. Мостът не е пропаднал на същото място като през септември, с цел да твърдим, че е некачествено ремонтиран.
Марин Киров, кмет на Царево

Кметът посочи, че в случай че ремонтът на моста е по опциите на Общината, тя ще го поеме, само че в случай че се постанова замяна на цялото оборудване, ще търсят помощ от страната.

 

Вижте повече във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР