Огромен скандал се разрази в Гърция, след като няколко медии

...
Огромен скандал се разрази в Гърция, след като няколко медии
Коментари Харесай

Скандал разтърси Гърция: Лекари имунизират с вода пациенти срещу COVID-19

Огромен скандал се развихри в Гърция, откакто няколко медии разкриха незаконна скица с слагането на фиктивни ваксини против ковид за придобиването на зелен документ.

По информация на медиите в южната ни съседка сред 100 и 200 медицински центрове в страната взимат рушвет, с цел да инжектират стерилна вода в тялото на тези, които не желаят да се ваксинират против COVID-19, само че пък желаят да получат зелен документ, с цел да могат да посещават разнообразни развлекателни и културни мероприятия.

Но това, което огромна част от нежелаещите да получат същинската ваксина не знаят, е, че щом дадат подкупа от към 400 евро, някои от медицинските лица въпреки всичко в реалност им инжектират от действителния препарат против ковид, осведоми медията Keep Talking Greece.

Иначе съгласно данни на вестник To Vima сред 200 и 300 лекари и медицински сестри са взели участие в незаконната скица с фиктивни имунизации. По калкулации на изданието минимум 10 000 гърци са се сдобили със зелен документ по този метод.
Гръцките управляващи към този момент са изискали от проверяващите публицисти материалите им по тематиката, с цел да стартират детайлно следствие на случаите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР