Ограничителните мерки за пътуване, наложени вчера от Франция, няма да

...
Ограничителните мерки за пътуване, наложени вчера от Франция, няма да
Коментари Харесай

МВнР: Ограничителните мерки на Франция за пътуване не важат за товарните превози

Ограничителните ограничения за пътешестване, наложени през вчерашния ден от Франция, няма да важат за товарните превозвачи. Всички транспортни служащи както заетите в интернационалния превоз на артикули, по този начин и заетите в интернационалния превоз на пасажери, без значение от страната, от която идват, следва да показват европейски документ за заетите в интернационалния превоз, подписан от работодателя. Това оповестиха от Министерството на външните работи (МВнР).
От 31 януари 2021 година Франция вкара нови рестрикции за пътешестване, които не разрешават всяко влизане в страната и всяко излизане от територията й към или от страна отвън Европейския съюз.
По информация на посолството ни в Париж транспортните служащи, които влизат във Франция от Англия по морски път, би трябвало да показват преди качване на транспортното средство, както и на граничните управляващи:
- Негативен резултат от антигенен тест, който разрешава да се откри възможното съществуване на вируса SARS-CoV-2 или PCR тест „ RT-PCR Коронавирус “, направени в границите на 72 часа преди отпътуването;
- Европейски документ за заети в бранша на интернационалния транспорт;
- Декларация по пример, че няма признаци на заразяване с COVID-19, че няма информация в последните 14 дни преди пътуването да е бил в контакт с лице с доказано заболяване COVID-19, както и че се съгласява при идването му във Франция вероятно да му бъде изработен PCR тест.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР