Ограниченията за движение по магистралата М-4 Дон, която е основен

...
Ограниченията за движение по магистралата М-4 Дон, която е основен
Коментари Харесай

Ограниченията за движение по магистралата М-4 "Дон"остават в сила

Ограниченията за придвижване по автомагистралата М-4 " Дон ", която е главен излаз от Москва и Тула, през днешния ден остават в действие, заяви в " Телеграм " държавната компания " Руски автомобилни пътища ", съобщи Ройтерс.

" Ограниченията за трафика по автомагистрала М-4 " Дон " в Тулска и Московска област остават в действие ", се споделя в известието.

Тежко въоръжените наемници от " Вагнер " през вчерашния ден през по-голямата част от времето напредваха към Москва точно по М-4 " Дон ". Пригожин реши да деескалира обстановката, която се оказа огромно предизвикателство пред властта на Владимир Путин, с цел да избегне " проливането на съветска кръв ", напомня Ройтерс.

Същевременно наложените през вчерашния ден ограничавания за придвижване по автомагистралите в Ростовска област са анулирани, съобщи ТАСС.

Губернаторът на съветската Белогорска област Вячеслав Гладков съобщи, че на жителите на Шебекино скоро може да бъде позволено да се върнат по домовете. Решението ще бъде взето по-късно през днешния ден.

Информацията е на Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР