Ограничения за камионите по автомагистрала Тракия заради трафика преди Великден,

...
Ограничения за камионите по автомагистрала Тракия заради трафика преди Великден,
Коментари Харесай

Ограничения за камионите по АМ „Тракия” заради трафика преди Великден

Ограничения за камионите по автомагистрала „ Тракия ” поради трафика преди Великден, оповестиха от АПИ.

Утре от 12:00 до 23:00 часа , и в петък – 14 април, от 08:00 до 14:00 часа, се лимитира придвижването за тежкотоварни коли над 12 т в сектора от 5-ти до 23-ти км на Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас.

В момента придвижването по мостовото оборудване при 20-ти км в посока Бургас се реализира единствено в изпреварващата лента . Съоръжението се нуждае от спешен ремонт и трафикът е стеснен в дейната и спешната лента за осъществяването на подготвителни работи за иден ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при км 20+500 на автомагистралата.

За тежкотоварния трафик е обезпечен обходен маршрут по път I-8 София–Пловдив . Моторните транспортни средства над 12 тона ще се отбиват при 5-ти км в посока Бургас на Автомагистрала „ Тракия “ по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел „ Вакарел “ – при 23-ти км на Автомагистрала „ Тракия “.

От АПИ припомнят, че е належащо е водачите да карат с нараснало внимание и  да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР