Ограничените по размер преди време транзакции между руски биткойн портфейли

...
Ограничените по размер преди време транзакции между руски биткойн портфейли
Коментари Харесай

ЕС забрани напълно транзакциите между руски биткойн портфейли и субекти от съюза

Ограничените по мярка преди време транзакции сред съветски биткойн портфейли и снабдители на услуги от Европейски Съюз в този момент към този момент са изцяло неразрешени, заяви БНР.

Европейският съюз удвои предходните наказания против Русия, които лимитираха транзакциите с биткойн и криптовалута, като към този момент се вкарва цялостна възбрана за всички преводи, съгласно изказване на Европейската комисия, оповестява Bitcoin Magazine.

" Комисията приветства приемането от Съвета на Европейски Съюз осмия пакет от тежки наказания против Русия за нейната експанзия против Украйна ", се споделя в изказването.

Вече всички биткойн и криптовалутни портфейли, сметки и попечителски услуги в Русия са неразрешени. Предишните наказания включваха опция за преводи на стойност до 10 000 евро.

Забраната идва след последните вести от Русия, където нейното Министерство на финансите разгласи желанията на страната да разреши на всяка промишленост да приема биткойн и криптовалута за интернационална търговия. Миналия месец съветският заместник-министър на финансите Алексей Моисеев съобщи, че " няма метод да се направи това без трансгранични сетълменти в криптовалута ".

Необходимостта на Русия да прави преводи в биткойн и в други криптовалута произтича от продължаващия разговор сред Руската централна банка и нейното Министерство на финансите, до момента в който двата регулатора дефинират по какъв начин най-добре да вкарат тази опция в стопанската система.

Но до момента в който двата регулатори разискват по какъв начин да изпълнят задачата, Европейски Съюз предприе възбрана на всевъзможни преводи и услуги с криптовалута с последната си осми санкционен пакет.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР