Ограничен брой фенове са запазили места за традиционното бдение със

...
Ограничен брой фенове са запазили места за традиционното бдение със
Коментари Харесай

По традиция в "Грейсленд": Точно 720 души ще бдят със свещи в памет на Елвис Пресли

Ограничен брой почитатели са запазили места за обичайното бдение със свещи на гроба на Елвис Пресли в имението му "Грейсленд " в Мемфис, Тенеси, с което се отбелязва годишнината от гибелта му, съобщи Асошиейтед прес.

Всяка година в средата на август хиляди поклонници от целия свят се стичат към "Грейсленд ", с цел да почетат живота, творчеството и паметта на Краля на рока в границите на Седмицата на Елвис. Кулминацията й е обичайното шествие и бдение със свещи на годишнината от кончината му на 16 август 1977 година Събралите се в "Грейсленд " почитатели минават безмълвно край гробовете на Краля на рока, родителите му и баба му.

Тази година обаче честванията са сведени до най-малко поради коронавирусната пандемия. На стеснен брой фенове - 720 души, които към този момент са си запазили места, е разрешено да участват персонално на бдението със свещи. Събитието ще бъде стриймвано в уеб страницата на "Грейсленд ".

В рамките на Седмицата на Елвис, почнала на 8 август, бяха проведени няколко събития, само че други, "високорискови " прояви - осъществявания онлайн, празненства, сключване на подписи и събирания на почитатели бяха анулирани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР