“Оградата се поддържа от МВР от няколко години. Навсякъде, където

...
“Оградата се поддържа от МВР от няколко години. Навсякъде, където
Коментари Харесай

Антон Златанов: 110 км от така наречената втора линия на защита по границата липсват

“Оградата се поддържа от Министерство на вътрешните работи от няколко години. Навсякъде, където има срязвания, те се оправят навреме. Има проблеми със свличанията, които повлияха на гората. Предстои да бъдат оправени ”, добави още Златанов. 

 

“Мигрантският напън се ускорява - тази година е с 50% повече, а предходната - с 30% повече от миналата. Изправени сме пред сериозен напън ", добави Златанов и съобщи, че към 1500 мигранти са отблъсквани непрекъснато от управляващите. Близо 50% са от Сирия. Останалите са от Афганистан и Ирак. 

 

Златанов уточни, че въпросът с мигрантите не е главната причина за недопускането на България в Шенген. Той повтори данните, които бе изнесъл преди седмица пред друга медия и изясни маршрута на мигрантите. 

" На територията на Турция има сред 3-4 милиона, които търсят метод да стигнат до Западна Европа. Не сме слабото място. През България минава дребен % от хората. Затягаме ограниченията през последните години. 

 

Относно възбраната за влизане на съветски коли на родна територия Златанов уточни, че едвам 13 коли с съветска регистрация са стигнали до границата ни и не са били позволени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР