Огнян МинчевСтефан Янев открито определи целите на партията, която създава

...
Огнян МинчевСтефан Янев открито определи целите на партията, която създава
Коментари Харесай

Стефан Янев говори като руски националист, тласка България в евразийска посока

Огнян Минчев

Стефан Янев намерено дефинира задачите на партията, която основава (Нова ТВ при Лора Крумова, б.а.). Той ще се бори България да напусне " аморфното пространство " на Европейския съюз, на евроатлантическия съюз и да се резервира " като национална страна ". Всеки приблизително образован човек, който познава България е наясно, че ние нямаме капацитет за национално развиване и национална сигурност отвън съществуващите структури на интернационално съдействие. Нито една балканска страна няма подобен капацитет. Поради което даже Сърбия на Вучич - обвързана оптимално с Москва на Путин - продължава да бъде деен претендент за участие е Европейски Съюз, макар нападателния си шовинизъм, макар проблемите на своята непреклонност във връзка с Косово.
Формулирайки тази опция - " национално развиване " против участие в институциите за европейска и атлантическа интеграция - Янев дава отчетлива поръчка за подтикване на България в евразийска посока.

Москва има дълбоки структури на въздействие и надзор върху България,

наследени от епохата на комунизма и трансформирани в ефикасни корппоративни и политически принадлежности за колониална употреба през последните 30 години ВЪПРЕКИ нашето участие в НАТО и Европейски Съюз. Поставяйки си за цел да откъсне България от евроатлантическата й принадлежност, Янев и неговата партия ще подсигуряват нейното необратимо проваляне под евразийски надзор. Националистическата обосновка, употребена от Янев в този подтекст не може да бъде обсъждана като мотив на български, а на съветски шовинизъм. Партията на Янев явно ще бъде партия за евразийска принадлежност на България. (Убедете се сами в последните 1-2 минути на.)

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР