Огнян МинчевФейсбукБългария бързо се превръща в ... Узбекистан. Където дъщерята

...
Огнян МинчевФейсбукБългария бързо се превръща в ... Узбекистан. Където дъщерята
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Узурпаторът от “Дондуков” се самозабрави - слага сянка върху кариерата на дъщеря си

Огнян Минчев
Facebook

България бързо се трансформира в... Узбекистан. Където дъщерята на диктатора Каримов направи бурна артистична и бизнес кариера под сянката на всемогъщия си татко. Никой не може да твърди, че Гулнара не е имала гений, както и други качества за триумф. Но нейната бърза промоция от слугинското обграждане на татко й я направи нарицателно за непотизъм, може би без тя да го заслужава.

 

Обществените и политическите връзки в България деградират динамично в посока Евразия и Узбекистан. Никой не може да твърди, че младата жена на фотографията не е надарена.

 

Но слугинското обграждане на татко й - в киното, в Съвет за електронни медии и на върха на Българска национална телевизия - ще постави неизтриваем загадъчен знак върху гения и упоритостите й. Което, несъмнено, е тъпо.

 

Узурпаторът на Дондуков надали схваща това. Неговото истерично славолюбие стартира да търси все по-перверзни форми за одобряване, присъщи за Евразия и Третия свят, само че надълбоко непознати на европейската цивилизация.

 

Дами и господа, не подминавайте този проблем със състрадание - въпросът е знак за главозамайване във властта. Обратимо ли е към момента това главозамайване? Вече не съм сигурен...
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР