Огнян Дъскарев, преводач и журналистСутринта рано на 04 март 2017,

...
Огнян Дъскарев, преводач и журналистСутринта рано на 04 март 2017,
Коментари Харесай

Огнян Дъскарев: Офисът на Хилъри Клинтън плати на различни хора, за да изкарат Тръмп "руски агент"

Огнян Дъскарев, преводач и публицист

Сутринта рано на 04 март 2017, събота се разсъниха със CNN, която беше изпаднала в амок. Журналистите с пяна в устите ругаеха Тръмп изключително злобно. Заинтересувах се и ето какво беше споделил той: " Ужасно. Току-що разбрах, че Обама ме е подслушвал в Trump Tower тъкмо преди успеха. Нищо не са разкрили ". CNN продължи да ругае Тръмп през целия ден, което ми се стори любопитно, тъй като за пръв път го ругаеха за нещо друго. Скоро разбрах защо става дума и не ми беше любопитно - мухлясалите обети на левичарите не са забавни.

Но на 11 февруари 2022 Специалният прокурор от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати Джон Дърам показа най-новите си проучвания: през юли 2016 притежателят на интернет компания Rodney Joffe по поръчка на акцията на Хилъри Клинтън посредством Michael Sussman, юрист от компанията Perkins Coie, която работи за Хилъри Клинтън и Националния съвет на Демократическата партия, е получил против солидно възнаграждение задача. Задачата: да подслушва и следи по всевъзможни кибер способи Тръмп, претендент за президент, в жилището му на Central Park West, както и в Trump Tower. Същият Rodney Joffe траял, съгласно Дърам, да шпионира Тръмп и откакто станал президент на Съединени американски щати - в Белия дом!! Да, в Белия дом! Това добре го запомнете.

Ето за какво - Хилъри Клинтън желала да потвърди, че Тръмп има връзки с Кремъл, който му оказва помощ да стане президент. И друго: Хилъри Клинтън отива във ФБР и желае от тях да и оказват помощ в " разобличаването " на Тръмп като съветски сътрудник. Отговорът на ФБР: ние към този момент проверяваме Тръмп по отношение на досието на Кристофър Стийл. Не мисля, че Хилъри Клинтън е била сюрпризирана, тъй като тя към този момент е платила за лъжливото досие, в което Тръмп се упреква, че на негов помощник (Картър Пейдж) му е било препоръчано 10% от акциите на Роснефт, т.е. милиарди и милиарди, с цел да …… еди какво си. Разбирате, че това е безумство, само че в което ФБР, CNN, BBC и прочие интензивно вземат участие.

Но тези имена са влиятелни, ето за какво стотици милиони лековерни хора се хванаха. Аз преди години писах за това, само че в този момент за пръв път към този момент е публично - специфичният прокурор на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати го споделя, документално на десетки страници. Има ли значение, ще запита някой? Отговор: да, има тъй като международните медии (повечето) елементарно и безочливо лъжеха за ТОВА. И освен те. Извод: съгласно Джон Дърам, специфичен прокурор: претендентът за президент на Съединени американски щати и президентът на Съединени американски щати Тръмп е бил наблюдаван и подслушван, даже в Белия дом! С помощта на минимум от едната от двете съществени американски правоохранителни/разузнавателни организации. (Мисля, че е бил подслушван и от другата).

Това значи, че американското задкулисие (The Deep State) е най-силното в света. Това значи, че даже да станеш президент на най-силната страна в света не си непокътнат от враждебни дейности на мрачните, заплашителни хора, които постоянно са на власт. А в случай че тези хора не те харесват? И в този момент какво? Нищо. 99% от огромните американски медии и западноевропейски медии мълчат добре. Българските медии мълчат още по-професионално, което е доста неприятно за тях. Същите медии, които ме оглушиха за съветската връзка на Тръмп в продължение на години в този момент се опозоряват в допълнение. Но най-важното: откакто това се случи на президента на най-силната страна на планетата, какво да кажа аз? Обикновеният човек, от улицата, от жилищния блок, близкото кафене. Какво на вас ще се случи? МИСЛЕТЕ!
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР