Огненият Марс навлиза в знака на Козирог. Това означава, че

...
Огненият Марс навлиза в знака на Козирог. Това означава, че
Коментари Харесай

Според зодията: Какво ни очаква в любовта?

Огненият Марс навлиза в знака на Козирог. Това значи, че ще си задаваме въпроса какво ни оферират в любовта, преди да решим да създадем този човек приоритет. Меркурий, който сега е назадничав, също влиза в Козирог и ще бъде в прецизен съвпад с Плутон.

Овен

В последните дни на януари Овенът ще си подсети, че не заслужава да бъде по отношение на човек, който не е заслужен за него. Венера в Козирог може да ви заблуди за малко да се срещате с някого, който не ви прави оценка както заслужавате. Овни, вие сте самостоятелни, самодостатъчни, амбициозни и можете да постигнете цялостен триумф, даже в любовта. Заслужавате сътрудник, който изцяло ви поддържа, а не подобен, който се пробва да ви принизи до равнището си.

Телец


На 19 декември Венера стана ретроградна и евентуално оттогава доста представители на зодията преоценяват любовния си живот. Най-голямото осъзнаване е, че вие сте този, който се лимитира поради неправилни вярвания за това по какъв начин би трябвало да наподобяват любовта и романтиката. Сега настава интервал на възобновяване. Някои от вас ще могат да затвърдят любовните си връзки, да се сближат повече с обичания човек. Необвързаните да гледат самоуверено и положително напред, любовта няма да ги подмине.

Близнаци

Близнаците ще виждат огромна смяна в себе си. Такава, която ги прави по-смели, когато става въпрос за битката с персоналните им страхове и които може да са свързани по някакъв метод с обич и фамилиарност. Марс се реалокира във вашия 8-и дом на интензивността, като ви оказва помощ да „ атакувате “ всевъзможни ненужни страхове и подозрения.

Тъй като Венера е ретроградна в тази област на вашата карта от средата на декември, вие в действителност сте имали опция да идентифицирате тъкмо какви са тези проблеми и по какъв начин са ви наранили. Положителната смяна е налице. Обвързаните Близнаци ще имат предпочитание да създадат връзката си по-вълнуваща, а търсещите обич към този момент няма да униват.

Рак

Венера е ретроградна във вашия партньорски бранш от средата на декември, което ви подтиква в действителност да помислите за стила си на сантиментална обязаност. За някои Раци това може да е довело до осъзнаването, че връзката, в която се намират към този момент не им дава това, от което се нуждаят.

Други са се вгледали в избран човек, с цел да се опитат още веднъж да видят неговата стойност. Може би е добра концепция да помислите дали не сте издигнали някакви прочувствени стени от предходна болежка или боязън. Тази седмица Марс влиза във вашия партньорски бранш и вие сте подготвени за промени в любовта.

Лъв

Лъвовете ще са подготвени да поставят старания в любовта и ще чакат резултати от тях. Ретроградната Венера ви сложи в една пауза, в която можехте да прецените кое работи за вас и кое не. Това може да се отнася за съответна връзка или за вашия метод към взаимността в любовта и срещите като цяло. Може би сте давали или приемали повече, в сравнение с е належащо, и в случай че е по този начин, е била нужна промяна. Като цяло, тази седмица любовта ще ви носи хубави страсти без значение дали сте обвързани или не.

Дева

Деви, вашият 5-и дом на любовта и романтиката към този момент е мощно обиден от Марс, като към неговото въздействие ще се причислят и Меркурий и Венера. Това значи, че що се отнася до любовта, несъмнено ще има динамичност при вас. Някои ще взимат любовни решения, други може да се помирят с половинката си или човек, към който изпитват страсти. Очаквайте огромни промени в любовния си живот тази седмица, време е да измененията сантименталния си свят към по-добро.

Везни

При някои от вас мислите за любовта, обичан човек и стойностна връзка ще бъдат на дневен ред, изключително в случай че са необвързани (понякога се случва и при обвързани). Понякога това, което ни липсва е евентуално обвързвано с нещо неразрешено от нашето детство. Ето за какво е значимо да стигнем до неговата същина, с цел да можем да преоткрием любовта към себе си, с цел да притеглим любовта, която заслужаваме.

Хубавото е, че вие сте напът да разрешите по някакъв метод мъчителното минало. Ако сте във връзка, желанието ви да споделяте с обичания човек ще се увеличи. Комуникацията е значима и е отлично да може да говорите за всичко. Помислете и за романтиката.

Скорпион

Мислите се материализират, Скорпиони! Ако не сте удовлетворени от актуалната си любовна обстановка, тогава единственото нещо, което можете да извършите, с цел да я измененията, е да предприемете някои промени. Марс навлиза в бранша на известията ви, като ви кара да подкрепите думите си с дейности. Към него се причислява и Венера. Определено ви чакат промени, както обвързаните, по този начин и търсещите нова обич и тези промени може да ви вдъхновят и да ви донесат приятни страсти.

Стрелец

Отстояването на себе си е извънредно значимо за вас тази седмица и може да сте напът да го извършите, Стрелци. Някои представители на зодията може би са прекарали известно време в преразглеждане на концепцията си за лична стойност, с помощта на ретроградното придвижване на Венера във вашия 2-ри дом на персоналната стойност.

Тя ще ви помогне да въведете мечтаните промени, а Марс в допълнение ще ви стимулира. Най-накрая сте подготвени да изисквате от любовната си връзка, половинката ви или евентуален нов сътрудник това, което заслужавате.

Козирог

Последната седмица на Януари ще донесе промени и за вас, Козирози. Марс влиза във вашия знак за първи път от две години. Това може да се почувства като неочакван прилив на вашата сила и либидо. Възможна е задълбочена връзка с някого, който намирате за необикновено прелъстителен. Самотните ще са подготвени да завършват с предишното и да извърнат нова страница в живота си. Тези от вас, които са обвързани, ще имат предпочитание да флиртуват повече с обичания човек, да задълбочат интимността като цяло.

Водолей

От средата на декември 2021 Венера е ретроградна и това докара до чувство за комплицираност при доста Водолеи. Този неин цикъл ви научи по какъв начин да се движите в мътните, несигурни води на любовта и да се отдадете на нейните благоприятни условия. Ако има любовни рани от предишното, които не сте разрешили, единственият метод да го извършите е да бъдете по-смели и да отворите сърцето си за нови прекарвания. Обвързаните представители на зодията също ще имат потребност от възобновяване на връзката си, от повече интимности, романтика, занимания.

Риби

Марс влиза във вашия бранш на другарството. Ще бъдете по-смели да „ преследвате “ човек, който ви притегля в близкия ви обществен кръг. Разбира се, някои Риби ще създадат и преоценка на най-големите си очаквания, стремежи и фантазии свързани с любовта. Венера завършва ретроградната си фаза, а това значи доста нови благоприятни условия за вас.

Онези, които си имат половинка, също ще усетят прилив на предпочитание да създадат позитивни промени във връзката си и желанието им ще бъде подкрепено от обичания човек, az-jenata.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР