Огнена атака срещу фитнеса на нов хотел във Враца е

...
Огнена атака срещу фитнеса на нов хотел във Враца е
Коментари Харесай

Извънредно! Запалиха хотел и фитнес във Враца 4 дни преди да отворят врати /снимки/

Огнена офанзива против фитнеса на нов хотел във Враца е осъществена предходната нощ, научи организация BulNews. Обектът е разпален единствено 4 дни преди да отвори порти. 
Палежът е осъществен нощес. Около 21.10 часа причинителят проникнал в помещение, което се намира на първия етаж на новопостроена постройка. Той залял целия фитнес със запалителна течност, след което драснал клечката. 
Фитнесът е част от новия хотел „ Българе “, благосъстоятелност на локалния предприемач Пламен Лазаров. Комплексът трябвало да отвори порти до броени дни, а фитнесът в него щял да бъде най-модерният в града. 
След атентата обаче са нанесени големи материални вреди. По първична информация е изгоряло съоръжение за към 100 000 лв.. Огънят се е увеличен и е унищожил и част от стаите за настаняване. Само бързата реакция на врачанските огнеборци избавила хотела.
В момента мястото на престъплението се охранява от полицията, като се чака всеки миг да дойдат криминалисти и да стартира оглед. 
Агенция BulNews знае кой е запалил хотела, само че ще остави органите на реда сами да стигнат до причинителя, посредством събраните доказателства. По наша информация този палеж е умислен още преди 3-4 месеца.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР