Огнеборци спасиха две жени от горящата им къща в пловдивското

...
Огнеборци спасиха две жени от горящата им къща в пловдивското
Коментари Харесай

Измъкнаха две сестри от пламнала къща в Пловдив

Огнеборци избавиха две дами от горящата им къща в пловдивското село Горнослав. Пламъците лумнали към 21.30 часа нощес. Към мястото незабавно са изпратени три екипа огнеборци от районната работа в Асеновград, също от Пловдив. 

Пожарът е тръгнал от струпан дървен материал и хартия на двора, бързо обхванал мазето на къщата, пренесъл се по фасадата и етажите, като достигнал до покрива. В триетажната постройка се намирали две дами - сестри, на 64 и 68 години, които викали за помощ. Не съумели да излязат, защото по-възрастната от тях била трудноподвижна, а другата 64- годишна жена се грижела за своята по- огромна сестра. 

Огнеборците незабавно извели дамите от горящата къща и ги измъкнали от пламъците. Жените не са съществено потърпевши. Оказана им е първа помощ, защото се надишали с токсични пари, а по-късно са били настанени в токсикологията на УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив, оповестява Марица. Освен избавен човешки живот, с бързата си реакция огнеборците не са позволили пожарът да се придвижи и върху прилежащата къща. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР