Официално обяснение за кадрите, на които полицаи товарят с мебели

...
Официално обяснение за кадрите, на които полицаи товарят с мебели
Коментари Харесай

Полицията с официално обяснение за мебелите на жената на Пепи Еврото

Официално пояснение за фрагментите, на които служители на реда товарят с мебели от огромна верига в джипа на Любена Павлова, някогашна брачна половинка на търсения Петьо Петров - Пепи Еврото, даде Министерство на вътрешните работи.

-->
Както " Стандарт " към този момент заяви, фотосите се появиха тази заран в известната фейсбук страница за комизъм от източноевропейски страни Squatting Slavs in Tracksuits.

Павлова е под денонощна полицейска защита по прокурорско разпореждане. Полицаите ѝ помогнали, откакто дълго време никой не го направил, а гаражът на ИКЕА бил рисково място да се задържа там, гласи обяснението от вътрешното министерство:

" С разпореждане на Софийски районна прокуратура № 26636/30.05.23г до шефа на Столична дирекция на вътрешните работи се разпорежда денонощна персонална физическа защита от органи на Столична дирекция на вътрешните работи.

На 18.06.охраняваното лице отива на пазар в “Икеа ”. След това тя среща компликации при натоварването на покупките. Първоначално чиновниците на Министерство на вътрешните работи отхвърлят, само че защото дълго време никой не се отзовал да помогне на дамата, а подземният гараж е избран като високорисково място, за персонална сигурност и сигурността на охраняваното лице, служителят подхванал дейности да натовари покупките самичък само за по-бързото им отдръпване. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР