Официално е, дами – Матю Макконъхи се присъедини в Instagram!

...
Официално е, дами – Матю Макконъхи се присъедини в Instagram!
Коментари Харесай

Матю Макконъхи си направи Instagram, а първата му публикация със сигурност ще ви разсмее

Официално е, дами – Матю Макконъхи се причисли в Instagram!

Вчера артистът отпразнува 50-ия си рожден ден , като разгласи Instagram страницата си с видео и ария, типично в неговия комичен тексаски жанр за най-голяма наслада на феновете му.

10 от най-чаровните моменти на Матю МакКонъхи >>>

„ Роден на 4 ноември 1969, получих името на татко ми в същия ден. Но чак когато навърших 50 години през днешния ден, станах @officialallymcconaughey. Това е името ми в Instagram. Ще се забележим там “ , разгласи Макконъхи с видео в Twitter.

officially mcconaughey pic.twitter.com/hlafBlOJzf
— Matthew McConaughey (@McConaughey) November 4, 2019
Матю Макконъхи съумя да ни впечатли с откровенията в първата си обява в обществената мрежа: „ Когато хората дойдат на моята страница, желая те да ме видят. Вижте, това е първият ми опит да споделя себе си и възгледите си със света и малко се нервирам от това, тъй като, почтено казано, знам, че желая да имам монолог. Не съм сигурен, че желая да върша разговор. Но научих, че вие би трябвало да имате и разговор. “

View this post on Instagram
officially mcconaughey

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on Nov 4, 2019 at 8:00am PST

Макконъхи се увлича за малко в поетичните си откровения, само че всичко в границите на шегата, единствено с цел да добави, че желае да се забавлява с платформата и се надява, че изявленията му ще ни накарат „ да размислим за секунда “ или даже „ да накарат сърцето ни да се забърза малко “.

 Матю МакКонъхи Getty/Gulliver

За да очарова дефинитивно почитателите си, Матю също по този начин изпя и дребна спонтанна песничка в няколко поредни сторита: „ Имам ли Instagram? Е, щях да бъда доста по-готин, в случай че имах. Но познайте какво? По-готин съм, тъй като в този момент го имам “.

Е, това ни стига, с цел да ни убеди да го последваме! Едно е несъмнено – несъмнено няма да скучаем в Instagram, в случай че Макконъхи продължава в същия дух. Или както разяснява под обявата му Рийз Уидърспуун: „ Юхууу! Instagram одеве стана толкоз по-готин! “



via GIPHY
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР