Официално – миньоните се завърнаха. Миньоните 2“ е начело на

...
Официално – миньоните се завърнаха. Миньоните 2“ е начело на
Коментари Харесай

Анимацията Миньоните 2 завладя бокс-офис класациите в САЩ -

Официално – миньоните се завърнаха. „ Миньоните 2 “ е отпред на северноамериканската бокс-офис ранглиста, като се планува през 4-дневната отмора за Деня на независимостта приходите от кино лентата да са 129,2 милиона $. 

За трите дни, в които предисторията на „ Аз, проклетникът “ е на екран, приходите са 109,4 милиона $. Този резултат може да се окаже рекорден за анимационните филми след „ Замръзналото кралство 2 “ през 2019 година, което отбелязва възвръщане в интереса към анимационните филми след Covid-19 пандемията. 

Ако прогнозите се осъществен, „ Миньоните 2 “ може да надмине своя предходник, филмът „ Миньоните “ от 2015 година, който в първото си тридневие на екран печели бокс-офис от 115,7 милиона $. 

Филмът наблюдава историята на 12-годишния Гру (озвучаван от Стив Карел), който израства възхищавайки се на екип от суперзлодеи. Копнеейки да се причисли към тях, Гру моли своите миньони да му оказват помощ за изявлението за работа. Разбира се, нещата не се получават по този начин, както Гру чака.

Ролите във кино лентата озвучават Стив Карел, Пиер Кофин, Алън Аркин, Тараджи П. Хенсън, Жан-Клод Ван Дам, Луси Лоулес, Долф Лундгрен и Дани Трехо. От „ Юнивърсъл “ се надяват, че филмът ще жъне триумф през цялото лято.

Критиците също правят оценка „ Възходът на Гру “ позитивно, като филмът означи 70% общ рейтинг на утвърждение от най-хубавите критици на Rotten Tomatoes.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР