Официалните портрети на Бил Клинтън и Джордж Буш младши, които

...
Официалните портрети на Бил Клинтън и Джордж Буш младши, които
Коментари Харесай

Тръмп свали портретите на Бил Клинтън и Джордж Буш младши от фоайето на Белия дом

Официалните портрети на Бил Клинтън и Джордж Буш младши, които до момента бяха изложени във фоайето на Белия дом, където президентът Тръмп е можел да ги вижда всеки ден, са свалени оттова и окачени в рядко употребена стая на президентската резиденция, заяви Си Ен Ен, представена от Франс прес.

Предшествениците на Тръмп били сменени с двама президенти републиканци, които са управлявали преди повече от век - убитият през 1901 година Уилям Маккинли и Теодор Рузвелт, който заема мястото му.

Традицията в Белия дом е портретите на последните американски президенти да са най-изложени на показ за посетители на публични събития, отбелязва Агенция Франс Прес.

Такъв към момента е бил казусът на 8 юли при визитата на мексиканския президент Андрес Мануел Лопес Обрадор.

След това портретите на демократа Бил Клинтън (1993-2001) и републиканеца Джордж Буш младши (2001-2009) са били преместени в рядко употребена столова, където високопоставените посетители нормално не влизат, осведоми Българска телеграфна агенция.

Си Ен Ен разяснява, че президентът Тръмп е имал опцията да вижда тези двама свои прародители по няколко пъти дневно.

Портретът на управлявалия от 2009 до 2017 година президент демократ Барак Обама пък не се чака да бъде публично открит на публична гала преди президентските избори през ноември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР