Официални документи с информация за подводница ловец убиец на британския

...
Официални документи с информация за подводница ловец убиец на британския
Коментари Харесай

Намериха официални документи на подводница на британския флот в тоалетната на кръчма

Официални документи с информация за подводница " ловджия палач " на английския Кралски флот, чиято стойност възлиза на стойност 1,3 милиарда английски лири (1,63 милиарда долара), са били открити в тоалетната на механа, съобщи ДПА, като се базира на английския в. " Сън ".

Изданието оповестява, че документите с информация за подводницата " Ейч Ем Ес Ансън " са били оставени в заведението " Фърнес Рейлуей " в Къмбрия.

Те демонстрират вътрешното устройство на подводницата и се употребяват за обучаване на екипажа по какъв начин да изолира и намалява налягането в детайли от системата ѝ.
От Кралския флот обявиха, че документите са от общообразователно естество и не съдържат класифицирана информация.

Според източник на в. " Сън " заведението е било цялостно, когато досието с етикет " публично поверително " е била открита на пода в тоалетната.

Заведението " Фърнес Рейлуей " се намира наоколо до корабостроителницата " Би Ей И системс " в пристанищния град Бароу ин Фърнес, където подводницата е била засичана, прецизира ДПА.

" Ейч Ем Ес Ансън " е петата нападателна подводница от новия клас " Ъстут " (Astute), с която се снабдява Кралският флот на Англия. Тя може да изстрелва ракети " Томахоук ", а на уебстраницата ѝ е разказана като " най-голямата, най-съвременната и най-мощната нападателна подводница ", която в миналото е била употребена във флота.

" Тези документи разрешават на моряците и на бизнесмените да научат по какъв начин системите си взаимодействат, само че не разкриват елементи за това по какъв начин те работят; просто демонстрират, че те съществуват ", сподели източник от флота и добави, че откритата директория съдържа информация за банален дизайн на системите на борда, без да разкрива по какъв начин те работят.

" Това са общотренировъчни документи, които не съдържат поверителна информация. Ние обаче се отнасяме извънредно съществено към всички въпроси, свързани със сигурността, и ще проверяваме събитията, при които тези документи са били открити ", сподели представител на Кралския флот
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР