Офисът на окръжния прокурор на Манхатън Алвин Брег поиска от

...
Офисът на окръжния прокурор на Манхатън Алвин Брег поиска от
Коментари Харесай

Манхатън D.A. иска тясно приспособена заповед за запушване на Тръмп преди процеса за мълча за пари

Офисът на окръжния прокурор на Манхатън Алвин Брег изиска от нюйоркски арбитър в понеделник да наложи " тясно приспособена " заповед за задръстване, ограничаваща това, което някогашният президент Доналд Тръмп може да каже за участниците в наказателното дело против него, което би трябвало да стартира правосъден развой идващия месец.

Искането пристигна като едно от трите заявки по делото, което се върти към възобновяване на разноски за " hush money “ заплащане на кино звезда за възрастни дни преди президентските избори през 2016 година Тръмп се призна за почтен по 34 престъпни обвинявания за подправяне на бизнес досиета.

Окръжната прокуратура изиска от арбитър Хуан Мърчан заповед, забраняваща на Тръмп да разяснява възможни правосъдни заседатели по делото, „ известни или рационално предвидими очевидци “ и прокурори с изключение на самия Браг. Документът също по този начин го помоли да ограничи Тръмп да разисква обществено чиновници на съда, чиновници на окръжната прокуратура и техните фамилии.

значително пот...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР