Офанзивният полузащитник на Барселона Филипе Коутиньо е имал контракт на

...
Офанзивният полузащитник на Барселона Филипе Коутиньо е имал контракт на
Коментари Харесай

Коутиньо отклонил предложение за нов договор

Офанзивният полузащитник на Барселона Филипе Коутиньо е имал договор на масата от досегашния президент Джосеп Мария Бартомеу, само че е отказал да го подпише, написа Mundo Deportivo. Преди да подаде оставка (на 27 октомври) Бартомеу се опитал да подпише нови съглашения с всички футболисти от първия отбор за да понижи възнагражденията им за сегашния сезон с 30 %.

За сметка на това всеки от играчите щял да получи по-дълъг контракт. Само четирима се съгласиха – Жерард Пике (с нов контракт до 2024 г.), Марк-Андре тер Стеген (2025), Френки де Йонг (2026) и Клеман Лангле (2026). Антоан Гризман се е поколебал, само че в последна сметка не е подписал, както и всички останали играчи.

Коутиньо също е колеблив дали да преподпише, само че е бил посъветван от адвокаитите си да не го прави. Настоящото съглашение е годно до 2023 година. Коутиньо избира да изчака новия президент на Барса, който би трябвало да бъде определен на 24 януари. Бразилецът към този момент се усеща благополучен на „ Камп Ноу “, откакто постоянно получава доверието на Роналд Куман. Сега Коутиньо се възвръща от травма, като се чака да бъде подготвен за игра в края на седмицата.
Ла Лига 9 кръг, събота 7 ноември  Барселона 5:2краен резулат  Реал Бетис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР