Офанзивният халф на Левски Георги Миланов не бе доволен след

...
Офанзивният халф на Левски Георги Миланов не бе доволен след
Коментари Харесай

Миланов: Явно в България трябва да играеш грозно, за да биеш

Офанзивният халф на Левски Георги Миланов не бе удовлетворен след последния мач на „ сините “ без победа. Левичарят показа, че се надява още в идващия си мач 26-кратните първенци да се поздравят с победа, защото серията без триумфи „ тежи на младите “.

„ Нашите мачове са извънредно тежки постоянно, против нас играят на най-много. Тук на „ Тича “ постоянно е мъчно. Докато се напаснем към терена и съперника...Мисля, че превъзхождаме съвсем всички тимове. Играем един и същи хора. Вижда се, че имаме проблеми в завършващата фаза, само че сме извънредно млад тим, като се изключи мен. Смятам, че скоро ще излезем от дупката “.

„ Малшанс беше на Уелтън ситуацията. Но това е. Благодаря на почитателите. Играем до дъно, те го виждат. Създаваме шансове. Надявам се още в неделя да победим “.

„ Когато 80 % от съблекалнята са ти играчи сред 17 и 23 години е обикновено да тежи серията без победи. Треньорският щаб има вяра в нас. Случва се. И с футболисти от други тимове си приказваме, че играем прекрасен футбол. Но очевидно в България би трябвало да играеш противен футбол, с цел да печелиш “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР