Одисеята с разплащанията в ЦСКА очевидно още не е приключила.Синдикът

...
Одисеята с разплащанията в ЦСКА очевидно още не е приключила.Синдикът
Коментари Харесай

Не всички кредитори на ЦСКА са си получили парите

Одисеята с разплащанията в ЦСКА явно още не е завършила.

Синдикът на банкрутиралото сдружение ПФК ЦСКА АД Дора Милева приказва за " Тема Спорт " малко повече от 2 месеца откакто започва изплащането на парите към кредиторите.

" Все още не всички кредитори са си получили парите. Проблемът е, че те не са ми дали сметки, на които да им ги изпратя. Трябва да посочат сметки, другояче няма по какъв начин да продължим към идващия стадий от несъстоятелността.

За жал някои неща се влачат, само че това е обикновено. Тези процеси постоянно са тежки. Аз имам едно дело по неплатежоспособност, което тече от 2003 година насам. Има доста кредитори, само че се надявам този месец да го завърша.

Вече съвсем 5 години се занимавам с ЦСКА, само че това в действителност не е кой знае какъв брой дълъг интервал. Трябва да се означи още, че банкрутиралото сдружение има вземания - oт Национална агенция за приходите, Черноморец, Ботев.

Ако можем да получим час от тези суми, те също ще бъдат ориентирани към кредиторите. Нещата не завършват единствено с изплащането на 8-те милиона ", сподели Милева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР