OCHOPEE, Флорида. - Колко момчета са нужни, за да се

...
OCHOPEE, Флорида. - Колко момчета са нужни, за да се
Коментари Харесай

Вторият най-тежък бирмански питон във Флорида беше свален в „сюрреалистична“ битка, след като беше погрешен за алигатор

OCHOPEE, Флорида. - Колко момчета са нужни, с цел да се препира вторият най-тежък питон във Флорида Бирмански питон? Пет, явно.

Майк Елфенбейн беше едно от тези момчета, които претърпяха " сюрреалистично " и " щастливо " събаряне в Националния резерват Биг Сайпръс в Южна Флорида през уикенда.

„ Хванах я за главата. Главата й беше с размерите на футболна топка “, сподели Елфенбейн пред FOX 35 News. „ Синът ми я хвана за опашката. А другите трима момчета се натрупаха в средата. И с всичките ни петима, седнали върху нея, тя към момента безусловно успяваше да вдигне тялото си от земята и да продължи да се движи. < /p>

„ Беше полуда, беше полуда. “

ОЩЕ ПИТОНИ : „ Бяхме напомпани! “: Ловци на алигатори намират и убиват 12-футов питон в Централна Флорида

Елфенбейн, неговият наследник Коул и трима други момчета, които преди малко бяха срещнали, бяха в региона, просто търсейки питони. Видовете питони, които хванаха, не са локални за Флорида и се смятат за инвазивни заради тяхното влияние върху локалната дива природа, съгласно Комисията за запазване на рибата и дивата природа на Флорида.

„ Всички срещнахме тази гигантска змия на пътя едновременно. И беше добре, че го направихме, тъй като безусловно ни трябваше и петимата, с цел да я овладеем “, сподели Елфенбейн пред FOX 35 News.

СВЪРЗАНО : 10-футово огромно бяло акула, наречена „ Кристал “, се насочва към Флорида: Ето по какъв начин да я наблюдавате фаровете я осветяваха, хвърляйки сянка.

„ Беше сюрреалистично ", добави той. „ Дори не мисля, че разпознахме, че е толкоз огромна, когато я докоснахме. "

И тя в действителност беше огромна.

Този бирмански питон беше дълъг 17 фута, 2 инча, обиколка 23 инча и тежеше 198 паунда, откакто беше регистриран в Conservancy of Southwest Florida. Това е вторият най-тежък бирмански питон, уловен в щата Съншайн.

СВЪРЗАНО : 9-футов алигатор ухапа лицето на жена от Флорида, до момента в който се гмуркаше с шнорхел: „ Видях главата й в устата му, “ другар споделя

Elfenbein сподели, че не е изненада, че е бил болен на идващия ден.

„ Отне ни всяка парченце сила, с цел да създадем това “, сподели той.

Що се отнася до това, което се случва със змията в този момент, Елфенбейн сподели, че той и синът му пазят черепа, който сега се обработва, преди да бъде подложен на галерия.

Елфенбейн разясни, че не е специалист ловджия на питони, само че някой, който се пробва да помогне за преодоляването на този инвазивен тип. И той го е правил няколко пъти преди, като сподели, че най-хубавото му персонално хващане с питон е 10 фута, 4 инча.

СВЪРЗАНО : Мечка във Флорида открадва доставка на $45 Taco Bell от нечия веранда мигове по-късно беше отпаднало

„ Не желая да се състезавам с никого. Не се състезавам. Не вземам участие в Python Challenge. Не съм реализатор “, сподели Елфенбейн. „ Аз съм просто човек, който се пробва да направи нещо положително. Това е всичко. “

Elfenbein, дълготраен природозащитник във Флорида, желае да насърчи и другите да вършат положително.

Ако попаднете на бирмански питон и може да не се чувствате комфортно или задоволително опитни, с цел да го хванете в капан, има доста неща, които можете да извършите, с цел да помогнете, сподели той.

„ Направете нещо, не правете не прави нищо ", сподели той. „ Някой да се обади на FWC. Ако не се чувствате удобно, паркирайте колата си от горната страна. … Направете всичко допустимо, с цел да сте сигурни, че в случай че нямате способността или средствата или желанието да хванете подобен, ще извършите всичко в границите на вашата мощ да намерите някой, който е подготвен да го направи. "

FWC продължава да ръководи този тип, като поддържа проучванията, въвеждайки Python Action Team, Python Patrol и Florida Python Challenge. Щракнете тук за повече информация.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР