Очите винаги казват истината. Те са прозорец към душата. Цветът

...
Очите винаги казват истината. Те са прозорец към душата. Цветът
Коментари Харесай

Очите са прозорeц към душата. Ето какво разкрива техният цвят за вас.

Очите постоянно споделят истината. Те са прозорец към душата. Цветът на очите ги прави специфични и лесни за разчитане. Всъщност цветът е генетична линия, която зависи от количеството меланин в очите.

Освен това цветът на очите може да дефинира каква е личността на индивида. Така че дано да разберем какво споделя цветът на очите ви за вашата персона.

1. Черните очи: Динамичен темперамент, цялостни с жизнеспособност.

 черни-очи

Този цвят на очите е доста необичаен и хората с черни очи са виновни и заслужаващи доверие. Те са страхотни в пазенето на секрети, а във връзките постоянно са правилни. Освен това те са работливи и буйни към работата си.

2. Кафяви очи: общителни, витални и приветливи.

Кафявият цвят на очите е най-разпространеният цвят в света. Тези хора са уверени, положителни, самостоятелни, учтиви, грижовни и обичат да основават нови другари. Освен това, тези хора са подготвени да създадат всичко допустимо за тези, които обичат. Те също постоянно се пробват да намерят щастието в дребните неща.

3. Зелено-кафяви очи: решителни, изобретателни, авантюристичен настроени.

Хората, които имат този цвят на очите, който е комбинация от зелено и кафяво, са занимателни, любящи и авантюристичен, а ежедневните неща ги отегчават. Освен това от време на време не могат да управляват гнева си.

Ето за какво връзката с човек със зелено-кафяви очи няма да продължи дълго, в случай че не намерите специфичен метод към него.

4. Сиви очи: смели, само че инатливи

 Сиви-очи

Тези хора са родени водачи. Те са преобладаващи и доста уверени. Освен това хората със сиви очи са нежни, грижовни и буйни към работата си. Те постоянно се пробват да дадат всичко от себе си в любовта. Силата им ги прави спечелили във всяка обстановка.

5. Сини очи: висока просветеност, отдаденост на благородни каузи, откровеност, самодостатъчност.

 Сини-очи

Това е доста ослепителен цвят, който постоянно притегля вниманието. Хората със сини очи са енергични и постоянно се пробват да създадат другите хора щастливи. Друга позитивна линия на техния темперамент е тяхната ангажираност и подготвеност да създадат всичко належащо за колегата си.

6. Кехлибарени очи: Скромни и тихи.

 Кехлибарени-очи

Хората с този необичаен цвят на очите се смятат за сдържани, само че топли. След като ги опознаете, ще видите, че те в действителност са страхотни събеседниции елементарно могат да привлекат и задържат вниманието.

Те са надеждни и обичат с цялото си сърце.

7. Зелени очи: безпределно търпеливи, способни на огромна прочувствена въздържаност.

 зелени-очи

Тези хора са решителни, твърди и способни да изпитват мощни усеща. Те са въодушевени, енергични и обичат да живеят пълноценно.

Тъй като зеленото е жив цвят, вглеждането в зелени очи може да ви накара да се почувствате малко изгубени. Едно негативно нещо за тези хора е, че те елементарно могат да се обезсърчат и депресират. Във всеки случай позитивното съвсем постоянно печели.

8. Виолетови очи: доста креативен персони с високо самочувствие.

 виолетови-(лилави)-очи

Въпреки че този цвят на очите е необичаен, хората, които го имат, са благородни и изискани. Освен това те са родени водачи и постоянно търсят духовната истина.

Те са привлекателни, харизматични, изобретателни и имат отлични умения за визуализация. Много хора с виолетови (лилави) очи са перфекционисти.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР