Очите на Сашка Васева са напълно здрави. Но зрението на

...
Очите на Сашка Васева са напълно здрави. Но зрението на
Коментари Харесай

Сашка Васева съобщи най-чаканата новина

Очите на Сашка Васева са изцяло здрави. Но зрението на чалга легендата не се връща, тъй като отстраненият израстък е основал спънка сред мозъка и очите й.

Това описа Христо Бакърджиев, брачен партньор на Дупнишката Мадона.

Преди година певицата претърпя тежка намеса поради израстък в мозъка. Образуванието е притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е повода Сашка да ослепее изцяло. Като грижлив и безрезервен брачен партньор Христо описа, че е влагал и продължава да влага всичките си сили, с цел да помогне на жена си да се усеща допустимо най-добре, с цел да се излекува по-бързо. В момента Васева вижда единствено силуети и след лекото усъвършенстване в зрението си към този момент дълго време няма никакъв прогрес. Преди по-малко от месец Христо и Сашка се върнаха в България за очен обзор в столична клиника. Консултира я един от водещите в Европа и в света експерти по очни заболявания - белгиецът Д-р Карл Клаес.

" Оказа се, че очите на Сашка са изцяло здрави. Туморът, който отстранихме в Германия, е съумял да сътвори бариера сред мозъка и очите на жена ми. Това е повода Сашка към момента да не вижда ", показа пред вестника Бакърджиев.

Мъжът на Дупнишката Мадона описа, че след прегледа при белгийския офталмолог станало ясно, че с казуса на Васева би трябвало да се заемат невролози и неврохирурзи.

" Ще продължим лекуването на брачната половинка ми в Германия. Там има доста положителни доктори и мощно имам вяра, че все някой ще помогне на Сашка да прогледне. Помня, че предходната година преди новогодишните празници единственото нещо, което си пожелавахме цялото семейство, е да се откри лек и Сашка да вижда още веднъж. Вярвам, че по Коледа стават чудеса и нещо ми подсказва, че напълно скоро най-съкровеното ни предпочитание ще се сбъдне ", разкри Бакърджиев.

Мъжът описа, че няма самообладание да дойдат най-светлите празници, с цел да се приберат в България и да съберат цялото семейство на празнична софра. Сашка да сготви празничните си специалитети и да извърши обичаните си песни. А дотогава си седят у дома и се пазят от многото виреещи вируси.

" В Германия има ужасно доста заболели от Коронавирус и всевъзможни вируси. Ние се стараем да заобикаляме места, където евентуално може да се заразим с нещо.

" Докато бяхме на прегледи в София, щерка ни се разболя, само че за 10-ина дни й мина. Притеснявахме се да не е някоя нова разновидност на ковид, само че се оказа нормална простуда ", описа мъжът на фолклегендата пред " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР