Очите е бил настанен в стаята инкогнито, вероятно в опит

...
Очите е бил настанен в стаята инкогнито, вероятно в опит
Коментари Харесай

Ето Го Издирвания От Интерпол Калоян Колев От Бандата На Митьо Очите

Очите е бил настанен в стаята тайно, евентуално в опит да бъде укрит. По тази причина Бенчев и Узун, които имат общ бизнес в Турция, са се оказали в центъра на интервенцията. Те са арестувани, само че не като част от ОПГ-то. Това оповестява " Флагман ", базирайки се на прокурорите по делото против групата на Очите - Евгения Станкова и Калин Близнаков. Бенчев и Узун са освободени. Засега остава неразбираемо дали против Узун и Бенчев ще бъде повдигнато обвиняване за укривателство.

Прокурор Станков сподели, че се издрирват още двама, които да бъдат привлечени към обвиняването – общинския консултант от Несебър Пейко Янков и другия участник в групата Калоян Колев. За двамата е издадена европейска заповед за арест.

СРС-тата и доказателствата против Очите и неговата тайфа, която години наред в рекетирала търговци по Южното Черноморие, са 34 тома.

Делото ще е доста тежко, по тази причина към него ще бъдат привлечени още прокурори.

Припомняме, че късно нощес седемте български жители, които бяха арестувани при профилирана полицейска интервенция в Истанбул, Турция, бяха предадени по административна процедура от турските управляващи на представители на Министерството на вътрешните работи на България на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Капитан Андреево. Наложени са им полицейски ограничения за неотклонение за период до 24 часа.

В ход е и процедура по отношение на българския жител, разгласен за интернационално търсене с алена бюлетина от Интерпол, който все още се намира в Република Турция - Димитър Желязков-Митьо Очите.

Говорителят на основния прокурор Сотир Цацаров - Румяна Арнаудова удостовери информацията. Тя изясни, че Желязков няма да бъде върнат в този момент и остава в Истанбул, тъй като е задържан по силата на алена бюлетина на Интерпол и би трябвало да бъде спазена процедура по интернационалното право от страна на турската страна, написа Пик.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР