Очевидно в Кремъл са овладели тайните на безсмъртието чрез системата

...
Очевидно в Кремъл са овладели тайните на безсмъртието чрез системата
Коментари Харесай

Путин май наистина е мъртъв!: Кремъл договори кой сяда на стола му

Очевидно в Кремъл са овладели тайните на безсмъртието посредством системата от двойници на „ истинския “ съветски президент Владимир Путин, за което SafeNews писа.

Според достоверни, външни за Кремъл източници, същинският Путин е приключил земния си път на 26 октомври. А тялото му се съхранява в кухненския фризер на президентската резиденция Валдай. Приближените на съветския президент обаче са взели решение да не оповестяват гибелта на водача. А да употребяват неговия двойник с бащино име Васильевич, с цел да си присвоят властта.

Кой ще е новият мощен човек на Кремъл?

Новият мощен човек на Кремъл, който на процедура упражнява президентските компетенции, е Николай Патрушев. Това е актуалният секретар на Съвета за сигурност на РФ. Патрушев е остарял чекист, персонално забъркан с убийствата на поръчаните от Путин негови съперници. Между тях са Литвиненко, Политковская, Немцов и редица други по-неизвестни съперници на режима.

 Путин май в действителност е мъртъв!: Кремъл контракти кой сяда на стола му БГНЕС/EPA/SERGY GUNEEV / KREMLIN / POOL

Освен със своята безсъвестност, Патрушев се отличава и с откровената си „ религия “ в комунизма от сталинистки вид. И ще се опита да реанимира този вид тоталитарно ръководство. Като стартира с национализацията на най-солидните и печеливши частни предприятия в РФ. Паралелно с това той ще се опита да вкара тотална осведомителна цензура. Като към Нова година ще бъде изработен опит за блокиране на Ютюб и други сходни осведомителни канали.

Кремъл контракти кой сяда на стола

Според достоверни източници, през вчерашния ден новата-стара ръководеща клика е съумяла да се контракти за детайлите при прехвърлянето на властта. Постигнати са кардинални договорености сред секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев, неговото обграждане и хора от най-близкото обграждане на починалия съветски президент Владимир Путин.

По създание може да се означи, че по този начин нареченото „ Политбюро 2.0 ” към този момент е приключило етапа на своето образуване.

Споразуменията за оформянето на новата политическа действителност са следните: реализирано е фундаментално компромисно съглашение за огромния пренос на властта. Двойникът на президента ще съставлява ръководещия режим на президентските избори идната пролет. След успеха дубльорът ще назначи сина на Николай Патрушев /Дмитрий/ за министър-председател, който ще оглави новото държавно управление. кВ него в.сяка секта от „ Политбюро 2.0 “ ще има своя квота.

От настоящия състав на държавното управление единствено няколко души ще запазят постовете си. Например вицепремиерът Денис Мантуров ще остане. Шойгу остава министър на защитата. Най-голямата щерка на починалия Путин – Мария Воронцова, ще стане министър на опазването на здравето. Игор Сечин ще стане втори вицепремиер. ФСБ ще бъде управлявано от Сергей Корольов.

Интересното е, че сегашният министър председател Михаил Мишустин ще бъде назначен за пълномощен представител в дипломацията.

Собянин остава кмет на Москва. След шест месеца ръководство на новото държавно управление двойникът на Путин ще разгласи оставката си, представяйки Дмитрий Патрушев като собствен правоприемник.

Тези проекти са утвърдени и съгласувани, само че могат да бъдат поправени във времето. Междувременно, новите господари на Кремъл са сменили семейството, името и бащиното име на двойника. И в този момент той се споделя Владимир Владимирович Путин. Това всъщност не трансформира нищо, само че Николай Патрушев е решил, че по този начин е вярно.

Остава догадката по какъв начин и по кое време ще бъде оповестена гибелта на същинския Путин. И дали вместо остарялото тяло от хладилника няма да бъде заровен „ свежият “ мъртвец на неговия двойник.

Петър Марчев за marica.bg

Още вести четете в секция Свят. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР