Очевидно това са преднамерени действия, които целят да се провали

...
Очевидно това са преднамерени действия, които целят да се провали
Коментари Харесай

Ген. Константин Попов за сваления американски дрон: Русия демонстрира, че Черно море е тяхно

Очевидно това са преднамерени дейности, които целят да се провали задачата, която изпълнява безпилотния летателен уред MQ-9. Тези дейности са довели и до случая (б.р. разбиването на дрона в Черно море). Това съобщи някогашният шеф на защитата ген. Константин Попов.

Той е на мнение, че предварителното изхвърляне на гориво е по-скоро поради неточност на водача в съответната обстановка.

" А че има съответна задача да бъде провалена тази задача, въпроси няма “, добави ген. Попов.

Бившият шеф на защитата добави, че случаят е станал в интернационалното въздушно пространство.

" Русия е въвела някакви ограничавания, защото в тази акватория те организират бойни дейности “, сподели ген. Попов пред bTV.

Той добави, че е допустимо дронът, който е паднал в Черно море, да бъде изваден със профилирани средства, само че не е ясно дали това ще се случи.

" Съединени американски щати са подхванали ограничения информацията, която е била на дрона, да бъде ликвидирана. Тази увереност, която желае да показва съветското военно командване, споделя: " Черно море е наше, не ни се бъркайте “, сподели той.

Ген. Попов съобщи, че отдавана черноморският район е в интернационалния фокус. Той добави, че е доста значимо по какъв начин ще завърши войната в Украйна. 

Бившият шеф на защитата съобщи, че с цел да се стигне до модернизацията на българската войска би трябвало да има умело държавно управление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР