Очевидно нямат никаква представа за реалносттаОказва се, че едни от

...
Очевидно нямат никаква представа за реалносттаОказва се, че едни от
Коментари Харесай

Топ 5 на най-дразнещите звездни наследници

Очевидно нямат никаква визия за действителността
Оказва се, че едни от най-натрапваните и стартирани звездни наследници са известни най-много с това, че са синове или дъщери на майките си или бащите си.

В идващите редове ще класираме петимата от най-досадните звездни наследници, които непрекъснато ни се натрапват, колкото и бездарни и безинтересни да са те.

Челната позиция безспорно се отрежда на наследницата на Гала – Мари Будева, която непрекъснато се напъва да бъде видяна, само че без триумф. За разлика от родителката си, тя е много неугледна и е лишена от харизма, само че както се вижда това надалеч не й пречи в напъните да е обществена персона. Последователите й я укоряват, че по през целия ден не прави нищо свястно, а тя се усеща надълбоко наранена от тези изводи.

Тя непрестанно се пробва да изтъкне какъв брой е претрупан графикът й и какъв брой е заета. 25-годишната Мари Будева постоянно прави опити да бъде секси, само че и тук удря на камък. Въпреки това обаче не й липсва самочувствие и твърди, че е известна не около майка си, а поради това, че е интелигентна, занимателна, виновна, изобретателна и общителна, както сама се дефинира.

Второто място в класацията си поделят дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя Дикова – Пипи и щерката на починалия Дими от „ Сленг “ и пиарката Ива Екимова – Дара Екимова.

След като през септември 2021 година Петя Дикова още веднъж се върна на екран след двете си майчинства, тя бе наместена като водеща на „ Тази неделя “ по bTV, където нервира феновете в почивния ден. Цял живот родителите й вършат обезверени опити да я пробутат на драгия фен като популярен водещ и публицист, а тя не става и не става.
Напоследък феновете все по-явно се нервират на демонстративното прокарване на Петя Дикова.

Дара Екимова вбесява не по-малко от нея, въпреки да е по-млада. При все, че има музикални заложби, опитите й да се наложи като фаворитка та слушателите удрят на камък.
Прави усещане, че в последно време Дара избяга от амплоато си на лолитка и се пробва да го играе съблазнителка, само че и това не й се получава.
И въпреки досега да не е блеснала с някакви кой знае какви музикални шлагери, напращелите й бюст и уста все по-често хващат окото.

Ива Софиянска е идната от звездните наследници, домогнали се до малкия екран. Докато едни настояват, че тя не е толкоз дразнеща като Пипи Дикова и има гений, то други са безапелационни, че е бездарна. През лятото на 2020 година, тя бе уволнена от Нова тв, откакто свекър й Васил Божков бе погнат от тогавашната власт.
Към днешна дата тя се изявява като пиар на столична клиника по естетична медицина.

Ники Илиев също постоянно бива оплюван поради това, че непрекъснато го стартират. При все, че ненапълно съумя да се потвърди с функциите и филмите, към момента е много надалеч от всеобщото утвърждение. Наскоро той даже разяснява, че събира пари със зъби и нокти за филмите си и е минавал през какви ли не компликации в изкуството.

Истината обаче е, че огромна част от плановете му, са финансирани от майка му – доктор Мирослава Кадурина, която бе подсъдима за далавери във ВМА.
Баща му – режисьорът Бойко Илиев също цялостен живот го пробутва по малките екрани. Та в този ред на мисли е малко неправилно да се пъне да изяснява по какъв начин драпал със зъби и нокти.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР