Очевидно Народното събрание за поредна седмица се движи извън дневния

...
Очевидно Народното събрание за поредна седмица се движи извън дневния
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Бойко Рашков е олицетворение на терора, налаган от Киро и Асен. Ако се съгласите с това условие, ще ни обявите директна война

Очевидно Народното събрание за поредна седмица се движи отвън дневния ред на българско общество. Това съобщи в декларация от името на ГЕРБ-СДС ръководителят на ПГ Десислава Атанасова.

" Тази седмица, под управлението на Българска социалистическа партия, се водят договаряния за държавно управление. Винаги сме уважавали Българска социалистическа партия като систематична партия, макар идейните ни разлики, в случай че те осъществят мандата, те ще носят цялостната отговорност. Не ни е безразлично накъде ще поведат страната ".

Кои са 22-та закона, които би трябвало да бъдат признати, с цел да дойдат парите по Плана за възобновяване и развиване, попита Атанасова и изиска тази информация да бъде показана обществено. Така ще падне маската, зад която всички се крият, че без тези закони България е изгубена.

Не 22, доста повече мини е заложило държавното управление на Кирил Петков по Плана за възобновяване. Обещали са закони на кг, които не са написали. Това е безчинство над правния развой, сподели шефката на ПГ на ГЕРБ.

Според нея България по този начин е обречена на беднотия от държавното управление на Кирил Петков. " Иначе Българска социалистическа партия ще обезврежда мините с голи ръце. "
Вторият въпрос е за Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ незабавно. Рашков упражни гнет над гласоподавателите и извърши противозаконни арести над Бойко Борисов.

Той е въплъщение на терора, налаган от Киро и Асен. Те желаят Рашков да им е бухалка и инквизитор. Ако се съгласите, ще ни обявите директна война, разяснява тя.

" Каквото и да ви обещаят, ще ви излъгват. Извиват ви ръцете да назначите Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ, отново ще останете с пръст в устата, държавно управление пък няма да има ", сподели Десислава Атанасова.

" ГЕРБ ще издържи, ще използваме всички законови средства, с цел да спрем хаоса. Пред вас има два избора, сътрудници от Българска социалистическа партия - или да се подчините на рекета, или да отидем на избори. Изборът е ваш ".

След това бе отнета думата на Георги Свиленски, който се опълчи на декларацията на Атанасова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР