Очевидно е, че Путин не прощава на никого онзи терор,

...
Очевидно е, че Путин не прощава на никого онзи терор,
Коментари Харесай

Съветник на Зеленски: Пригожин подписа смъртната си присъда

„ Очевидно е, че Путин не прости на никого оня гнет, който той самият постанова. И просто чакаше момента. А Пригожин подписа смъртната си присъда в мига, в който повярва в странните „ гаранции “ на Лукашенко и също толкоз неуместната „ почтена дума “ на Путин ”.

Така съветникът на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога – Михайло Подоляк, разяснява самолетната злополука, при която почина създателят на „ Вагнер ” и дясната му ръка Дмитрий Уткин, предава Нова.

В обява в обществената мрежа X Подоляк дефинира случилото се като „ демонстративно унищожаване на Пригожин и командването на „ Вагнер ” два месеца след опита за прелом ”.

Според съветника на украинския държавен глава това е „ сигнал от Путин към съветския хайлайф преди изборите през 2024 година, който гласи: „ Внимание! Липсата на преданост е равна на гибел ”.

„ Но това е и сигнал към съветските военни: „ Ако не е украински арбитражен съд, ще е патрон на ФСБ ”, приключва Подоляк.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР