Очевидно Делян Пеевски много болезнено преживява идеята, че 100-те процента

...
Очевидно Делян Пеевски много болезнено преживява идеята, че 100-те процента
Коментари Харесай

Иванов: Пеевски болезнено преживява премахването на идеята за 100% негов контрол над държавата

Очевидно Делян Пеевски доста мъчително претърпява концепцията, че 100-те % надзор, който до момента е привикнал, че му се дължат, към този момент не могат да продължат по този метод. Ние опитваме да сложим на масата ясни правила и стандарти. За това е цялата тази нервност. Пеевски се пробва да въвлече всички в скандал.


Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Свикнал е със 100%, добре му е със 100% и счита, че може да имат 2/3 представители в регулаторите дружно с ГЕРБ без да носи ясна обществена отговорност. Пеевски не приема това, което ние предлагаме и счита, че с шантаж ще ни принуди или да се откажем или да отидем на избори ”, добави Иванов.

Той сподели, че Пеевски евентуално има терзания и поради случая с Мартин Божанов - Нотариуса и протичащото се поради този проблем.

Иванов разясни, че диалогът за държавно управление е сред ГЕРБ и ПП-ДБ.

“Казва се меморандум тъй като обобщава неща, които сме обсъждали с месеци с сътрудници ”, сподели той и добави, че документът е плод на групов труд. Според него Пеевски би трябвало да изясни за какво държавното управление не може да съществува без Движение за права и свободи, само че не посредством демонстрации. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР