Очевидно бул. Братя Бъкстон е любимо място за неправилно паркиране

...
Очевидно бул. Братя Бъкстон е любимо място за неправилно паркиране
Коментари Харесай

Няма ли кой да вземе отношение? Джино паркира джипа си като арабин в пустиня

Очевидно бул. „ Братя Бъкстон ” е обичано място за погрешно паркиране на столичните тарикати с първокласни лимузини

Джино Бианкалана има огромен и безценен автопарк с возила. Риалити героят обича да се хвали с играчките си на четири колела, като счита, че всичко му е разрешено, тъй като кара кола за над 200 бона. Младият баща постоянно паркира аления си джип „ Мерцедес ” на тротоара в столичния квартал „ Бъкстон ”, оплакаха се живущи в региона.

Преди дни той най-нагло спря автомобила си и препречи пътя на пешеходците, написа „ Уикенд ”. „ VIP паркомясто пред аптеката на „ Бъкстон ” и „ Каблешков ” – пишат жители в обществените мрежи и споделят фотоси на аления джип на Джино. Видно е, че автомобилът е по този начин паркиран на тротоара, че на пешеходците е оставен изборът да заобиколят баровското возило през пътното платно, рискувайки живота си, или да преминат през градинката. За родители с бебешки колички опцията е единствено пътното платно. Бианкалана изобщо не е помислил за тези хора, тъй като очевидно не му се върви пеш, написа secret.bg.

Очевидно бул. „ Братя Бъкстон ” е обичано място за погрешно паркиране на столичните тарикати с първокласни лимузини, откакто преди няколко седмици различен наглец блокира тротоар, велоалея и пешеходна пътека няколкостотин метра по-нагоре.

Снимката на джипа на Джино набира от ден на ден известност в обществените мрежи, като хората от квартала пишат, че двойният победител от „ ВИП Брадър ” постоянно стопира като арабин в пустиня. „ За тази кола на никое място не важат разпоредбите. Спира, където си изиска ”, „ Там съвсем непрекъснато е по този начин! И няма значение Джино ли е, Джина ли е… Писах на регион „ Витоша ”, Столична община да сложат колчета. Уви, още си ги чакаме! ”, възмущават се хората от квартала.

Джино живее в квартал „ Бояна ”, само че държи заведение в „ Манастирски ливади ” и постоянно може да бъде видян в региона. Съпругата му Кристиана Канева също работеше в болница в квартала, само че сега е по майчинство, тъй като роди при започване на годината. Тя подари Джино с щерка Данаила, която носи името на дядо си по майчина линия. Двойката подписа скрито брак преди раждането на наследничката им.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР