Очевидец заяви, че стоял на тротоара, когато видял автомобил да

...
Очевидец заяви, че стоял на тротоара, когато видял автомобил да
Коментари Харесай

Нова Касапница В Сащ! Автомобил Помете С Бясна Скорост Тълпа На Тротоара!

Очевидец съобщи, че стоял на тротоара, когато видял автомобил да блъска минимум две дами. По негови оценки колата се движела с към 70 км/ч. Свидетелят добави, че отишъл да предложи помощ, само че водачът липсващ с колата си, като едвам не блъснал и него.

Друг свидетел, жена, която се намирала на мястото, съобщи, че таман разговаряла със своя другарка покрай спирка на трамвая, когато чула блъсканица и се обърнала. Видяла две дами да лежат на тротоара, а друга се била опряла на стената на една от постройките. Други крещели, че кола се е качила на тротоара и е блъснала двете дами, след което изчезнала с бърза скорост.

Едната от дамите изглеждало, че е с тежки пострадвания по гърба, добави събеседничката на Асошиейтед прес.

" Още съм в потрес. Ако бях там две минути по-рано, щях да съм аз или в случай че бях предходна по нормалния маршрут, отново щях да съм аз ", сподели тя.

Полицията е отделила региона. На тротоара край дребна локва кръв се виждаха зелен пуловер, чифт маратонки, розов чехъл и черна ръкавица за велосипед.

Полицията съобщи, че блъснатите дами са възрастни и са откарани в болница. Две са с заплаха за живота, третата е с тежка контузия, само че за живота й няма заплаха, съобщи ТАСС.

Полицията добави, че не счита, че има опасност за популацията.

Автомобилът е бил открит зарязан.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР