Очевидец вижда хуманоид да лети в небето на скутер без

...
Очевидец вижда хуманоид да лети в небето на скутер без
Коментари Харесай

Очевидец вижда хуманоид да лети в небето на скутер без колела

Очевидец вижда хуманоид да лети в небето на „ скутер без колела “ …В края на юли 2019 година, гражданин на Спрингфийлд, Илинойс, на име Майк, се свързва с откриватели от, американски уебсайт за явления и аномалии ().Той разказал, че през 2003 година, в южните околности на града, видял в небето хуманоидна фигура, която се движела бързо, седнала в нещо, което приличало на скутер без колела.Майк споделя: “Бях покрай гората, пред бар „ Четири сезона “, който към този момент не работи. Беше към 22.30 ч. Тръгнах си от бара за у дома, в профил на релсите. Когато минах около къщата до железницата, чух, че някой като че ли стартира да се обажда по телефона.Вероятно уплашен от мен в тъмното … Реших, че полицията ще пристигна и избягах в гъсталака, където седях към тридесет минути.


 o1 - Очевидец вижда хуманоид да лети в небето на скутер без колела
Полицията по този начин и не дойде, и аз продължих, бързайки да стигна до дома си допустимо най-скоро. Но, преди да съумея да измина даже няколко десетки метра от мястото, където се криех, чух звук отнякъде начело, сходен на звука на стъпки.Уплашен, да не се срещна с бездомници, се скрих зад едно дърво. Стоях там още половин час и по звука на стъпките разбрах, че без значение кой е, той отива натам, накъдето имах намерение да отида и аз.Тогава излязох от прикритието си и взех решение да се върна, с цел да потегли по другия път. Но, пет минути по-късно, когато отивах натам, бях обхванат от толкоз необичайно и обезпокоително чувство, че съм там, където не би трябвало да бъда. Разбрах, че би трябвало да изляза от тази проклета гора допустимо най-бързо.Бързо изтичах, и когато най-сетне изскочих от гората и се обърнах, видях върховете на дърветата да се люлеят, като че ли са живи и недоволстваха от обстоятелството, че не могат да ме сграбчен.Когато се обърнах още веднъж напред, ненадейно косата ми настръхна, тъй като почувствах нещо доста зло зад тила си. Инстинктът ми споделяше да не поглеждам обратно, само че по този начин или другояче аз го направих. И когато се огледах, видях хуманоидно създание да лети над върховете на дърветата. Точно на мястото, където неотдавна стоях и се криех зад дърво.Съществото седеше на машина, която приличаше на скутер без колела и се движеше изцяло тихо. Веднага побягнах напред и не погледнах обратно повече. След известно време видях в списание фотография на създание върху „ скутер “ и то изглеждаше тъкмо като това, което видях вечерта в гората. ”Четете още: Мъж споделя, че като дете е похитен от хвъркат хуманоид – Мотман

 Снимка на “хуманоида на мотоциклет ”, направена през юни 2005 година Майк твърди, че е видял същия облик
Снимка на “хуманоида на мотоциклет ”, направена през юни 2005 година Майк твърди, че е видял същия облик Администраторите на The Singular Fortean Society се свързват с Майк и го питат за детайлности, в това число за мистериозните стъпки.Мъжът споделя: “Бях сигурен, че там върви скитник. Преди даже да се скрия зад едно дърво, сграбчих тежка пръчка от земята, за всеки случай. Нямах мобилен телефон и не можех да се обадя в полицията. Затова взех решение, че в случай че той ме нападне, ще се опитам да го отблъсна.В същото време, добре си припомням това място. Когато бях дете, наоколо имаше дере, където имаше някакви дървени структури, само че тогава нямаше бездомници.Летящият хуманоид имаше облекла, само че не мога да кажа тъкмо какви. Имаше нещо увито към тялото му. На външен тип беше огромен човек, евентуално два метра висок и много тежък. Возилото му приличаше на дребен скутер, като Хонда (Honda), и начело нещо блестеше.Върнах се в този регион няколко месеца по-късно и несъмнено – денем. Никога не бих отишъл там вечер или през нощта. Така че не знам дали “живее ” в този регион или просто е отлетял. Просто се радвах, че съумях да се измъкна от жив, тъй като усещах злото. ”Изследователите считат, че това е добър материал за изследване. Майк, както и ние, ще следим за развиването на случая и при резултат, ще бъдете осведомени.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР