Очарователната коктейлна рокля на принцеса Даяна, ушита по поръчка от

...
Очарователната коктейлна рокля на принцеса Даяна, ушита по поръчка от
Коментари Харесай

Невиждана досега рокля на принцеса Даяна се продава за 200 000 долара

Очарователната коктейлна рокля на принцеса Даяна, ушита по поръчка от един от обичаните й дизайнери Катрин Уокър, се продава за 200 000 $. Роклята беше акцентът в стилната ликвидация на Julien`s Auctions на звезди. Тоалетите на принцеси често се появяват на търгове и постоянно провокират възторг.  

Катрин Уокър сътвори черна кадифена рокля за Даяна, само че тя в никакъв случай не я е носела на обществено място. Даяна е облякла роклята с декорация по деколтето и подгъва на частен банкет през 1985 година, пише Daily Mail.

Роклята е сходна на известната й " рокля за възмездие " от Кристина Стамбулян, която тя носеше през 1994 година, ден след телевизионното самопризнание на тогавашния й брачен партньор Чарлз за невярност.
 Принцеса Даяна, рокля на принцеса Даяна, рокля на Даяна Принцеса Даяна Снимка: Getty Images
Роклята Walker се отличава с отворено деколте на раменете, сатенени акценти в цвят слонова кост и подгъв с дължина до коляното.

Зашеметяващата коктейлна рокля е оповестена за 200 000 $ на търговете на Julien`s в Лос Анджелис, Калифорния.

Модни специалисти считат, че принцеса Даяна е обичала деколтетата, олгръщащи ключиците и раменете, тъй като се е гордеела с атлетизма си.
   Роклята на принцеса Даяна
Катрин Уокър беше обичаният дизайнер на принцесата. Даяна имаше към 1000 рокли на Уокър. И тя беше заровена в черната рокля, която купи от Уокър малко преди гибелта си в автомобилна злополука през 1997 година

Говорител на Julien сподели: " Даяна носеше дизайните на Катрин Уокър поради тяхната достолепна хармония и грациозност. Уокър имаше остро око за това какви цветове, деколтета и дължини на ръкавите й подхождаха. Уокър беше един от дребното дизайнери, които можеха да посветят по-голямата част от времето си и труд в дрешника на Даяна, тъй като облеклата й се шият по поръчка. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР