Очарователна, перфектна и интелигентна, Девата привлича и съблазнява всичко, което

...
Очарователна, перфектна и интелигентна, Девата привлича и съблазнява всичко, което
Коментари Харесай

Жената Дева е очарователна и интелигентна

Очарователна, съвършена и умна, Девата притегля и съблазнява всичко, което пресича пътя й, без значение дали приказваме за или жена. Жената Дева е доста рационална, натурален критик и изострен анализатор на всичко и на всички. Високо интуитивна, тя има способността да усеща кое е непочтено за даден човек или обстановка и да се въодушеви с желание да усъвършенства това.
Жената Дева е в положение да вземе хаоса с вълшебните си ръце и да го трансформира в идеален ред. Управлявана от Земята, тя е практик по своята същина, основавайки нейните мисли върху действителността, а не върху въображението. Усещането и прекарването са по-важни от страстите и фантазиите за дамата Дева. Ето за какво тя е страховит другар, който си заслужава да имате до себе си.
Жената Дева и любовта Когато става въпрос за любовта, дамата Дева има вътрешна мощ и увереност. Тя е чиста, вярна и държи на своите връзки. Вярва в същинската обич, в онази сред равноправни сътрудници, които се обичат и се грижат един за различен. Тя не е обожател на концепцията за любовта от приказките, тъй като е прекомерно заземена, с цел да има вяра в нея. Изключително буйна е, интензивна и изисква съвършенство от връзката си. Жената Дева има податливост да проучва обстановката, да търси дефекти, да укрепва слабостите и да изследва страстите си.
 обич
Жената Дева и кариерата Девите са насочени към детайлите. Това не значи, че те обичат да провеждат и подреждат всичко към себе си. Държат на структурата и са постоянно подредени. Именно това прави дамата Дева идеалният офис-асистент, персонален помощник или уредник на събития.
Жената Дева и здравето Знаейки, че грижата за здравето й е практичното нещо, дамата Дева може да проучва здравословното си положение до последния подробност. И даже когато се усеща добре, не може да спре да проучва всяка дребна болежка и евентуален проблем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР