Очакваното с нетърпение ще започне съвсем скоро. На 20 ноември

...
Очакваното с нетърпение ще започне съвсем скоро. На 20 ноември
Коментари Харесай

Palms bet дава голямо предимство на Англия, Франция и Бразилия в груповата фаза на Мондиал 2022

Очакваното с неспокойствие ще стартира напълно скоро. На 20 ноември страната хазаин Катар ще се изправи против Еквадор на старта на конкуренцията. Едномесечният фестивал на интернационалния футбол ще покаже доста от най-хубавите тимове и играчи в този спорт, от южноамерикански звезди като Лионел Меси и Неймар до европейски звезди като Карим Бензема, Кристиано Роанлдо, Килиан Мбапе и Хари Кейн. Всички огромни букмейкъри, измежду които и Palms bet , от дълго време разгласиха своите коефициенти за груповата фаза на Световното състезание по футбол през 2022 година В уеб страницата на Палмс бет може да залагате на всички срещи, както и на дълготрайни пазари за шампионата, а разнообразието от бетинг варианти е доста огромно.

Жребият отреди доста забавни групи за Мондиал 2022, като най-оспорваната борба за 1-во място може би ще бъде сред Испания и Германия в група Е. Palms
bet фаворизира иберийците като им дава 1.90 коеф. за победа в групата, до момента в който Бундестимът е със ставка 2.20. Хазартният оператор дава огромно преимущество на Англия, Франция и Бразилия в груповата фаза на международните финали като и трите народи са тотални любимци в своите групи.

Англия е в група В на шампионата, като тя бе завършена дефинитивно през юни, когато Уелс победи Украйна в плейофите. Съединените щати бяха вторият любимец преди плейофите, само че класирането на Уелс промени картинката в група B. Ако коефициентите за
залагания на Световното 2022 се взимат под внимание, група B би трябвало да бъде разходка в парка за Англия. Миналото лято Трите лъва стигнаха до финала на Европейското състезание, а също по този начин направиха страхотна квалификационна акция за Световното състезание. В лицето на Хари Кейн, Англия има носителя на Златната обувка на Световното състезание за 2018 година Кейн е и измежду любимците за голмайстор на шампионата с 9.00 коеф. в, колкото е също и за Килиан Мбапе. Воден от Гарет Бейл, Уелс ще бъде убеден, че ще доближи до 1/8-финалите. Съединените щати също могат да се класират от група B. Суперзвезди като Уестън Маккени (Ювентус), Кристиан Пулишич (Челси) и Сержиньо Дест (Барселона) може да оказват помощ на янките да се оправят с Уелс и да съпроводят Англия към директните елиминации.

В група D има два мощни европейски тима – Франция и Дания. Тъй като Австралия и Тунис допълват групата, може да се твърди, че Група D е една от най-лесните за прогнозиране групи. Франция разполага с един от най-силните тимове на планетата, който може да се похвали с огромни имена като Мбапе, Бензема, Гризман и Н`Голо Канте. Естествено, спечелилият от Световното състезание по футбол през 2018 година ще бъде тимът, който е любимец в Катар. Палмс бет не чака проблеми за „ петлите “ в груповата фаза и коефициентът им за 1-во място в група D е 1.40.

Бразилия е един от любимците на уеб страниците за спортни
залагания за повдигане на трофея на 18 декември. Швейцария, Сърбия и Камерун в груповата фаза ще се стремят да попречат на петкратните първенци да прибавят шеста купа от Световното състезание към сбирката си. Всички знаем, че Бразилия е най-успешният тим в историята на Световното състезание по футбол. С пет трофеи на свое име, бразилците са измежду огромните любимци да побеждават в Катар. Естествено се чака те да преобладават и в група G. Въпреки че букмейкърите избират Швейцария да приключи като второ място в група G, Сърбия също е класен тим и борбата за второ място ще бъде доста оспорвана, а и не би трябвало да се подценява и отборът на Камерун.

Други от топ тимовете на Мондиал 2022 като Португалия, Белгия и Аржентина също са любимци в групите си. Тази зима ще разберем дали ще има изненади на международните финали в Катар или огромните сили ще преобладават в груповата фаза и ще се сблъскат една против друга на директните елиминации.

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР